Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289752 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 @NumberOne [P] Czy wiesz, że masz bardzo wyjątkowe imię (Beniamin)? Czy myślałeś kiedyś nad jego zmianą? [O] Wiem, że jest wyjątkowe ^^ i nie mam zamiaru zmieniać [P] Co Cię skłoniło do wybrania takiego nicku? Były jakieś inne pomysły? [O] Miałem kiedyś inny nick, lecz znudził mi się więc postanowiłem zmienić sobie na ten, który używam do teraz [P] Widzimy się na zlocie? [O] Pewnie [P] Jakby co to Ciebie Malu bije pierwszy, ok? [O] Ok. [P] Ile już jesteś w Anglii? [O] Prawie pięć miesięcy. [P] Czy chciałbyś wrócić do Polski? [O] Jasne, że tak. [P] Jest ktoś na sieci, z kim miałeś/masz spinę? [O] Nope. [P] Czy planujesz awansować, bądź czy masz takie aspiracje? [O] Aspiracje zawsze są [P] Twoja sygnatura wygląda jakby Ci ktoś na nią zwymiotował, zmienisz to? [O] Wygląda lepiej niż twoja [P] Ładnie masz wysprzątaną stajnię? [O] Stajnia jest zawsze czysta, lecz u @555_dni nie powiedziałbym tego [P] Czy mimo tego, że jesteś za granicą, znasz kogoś z sieci osobiście? [O] Nope. [P] Jakieś plany na przyszłość związane z edukacją? [O] Oczywiście. [P] Jakie jest twoje najzabawniejsze wspomnienie z sieci (przynajmniej do czasu zlotu )? [O] Awans na 5 sekund [P] Wracasz pod biurko, czy dalej mam Ci zadawać te pytania? [O] Zadawaj dalej. [P] Długo mam jeszcze czekać? [O] Wieczność. [P] No idziesz czy nie? [O] Nie. [P] Pamiętasz, żeby nie nominować Kristo? [O] Pamiętam. [P] Nie chcesz więcej pytań? [O] Chcę. [P] Bo jakby co mogę Ci parę wymyślić jeszcze, ok? [O] Ok. @SzamaNeq [P] Jak masz na imię? [O] Beniamin [P] Ile masz lat? [O] 17 [P] W co grasz poza cs'em? [O] GTA V i Far Cry 3 [P] Co było pierwsze, pomarańcza czy kolor pomarańczowy? [O] Pomarańcza @Lesto [P] Wolisz lizać loda czy ssać [O] Tak. [P] Czołg+pulki to dobre połączenie? [O] Tak. [P] Dlaczego na forum zgrywasz grzecznego chłopczyka a na u@ zmieniasz się w łobuza? [O] Bo jestem niedobrym chłopcem :spiteful: [P] Benek? [O] Tak [P] Procentowy lepiej mu cn? [O] Nie, lepiej mu tak @Procentowy [P] Wiesz, że śmiejąc się przez mikro masz głos jak hamujący pociąg? [O] Nic mi na ten temat nie wiadomo [P] Czm teraz mniej udzielasz się w dziale UBT? [O] Tak jakoś, niech nowi się wykażą co potrafią [P] Po co do monopolowego zasuwałeś po 23? [O] Po sok ;p [P] Pijesz? Palisz? Ćpiesz? Może w żyłę dajesz? [O] Pije, pale a o reszcie nic mi nie wiadomo [P] Podoba ci się funkcja zielonego? [O] Tak [P] Zrobisz za mnie przelew? [O] Nie [P] Wiem,że tak ale wypada zapytać :good: [O] Kto pyta nie błądzi [P] Kogo najbardziej nie znosisz z c200? Ja się nie liczę ) [O] Nikogo [P] Gdzie mieszkasz bo UK to dla picu [O] Great Britain [P] Ania strasznie lami na naszym cod'zie chyba każdy się z tym zgodzi [O] Gra lepiej od Ciebie [P] A myślisz, że Malu jest koxem jak gra tą ninją? [O] Nie II seria [P] Zapytam za Kristo Nominujesz mnie? [O] Nie [P] Masz rudego w rodzinie [O] Nie [P] Skąd Malu wie, jakiej długości masz członka :? (źródło: Twoje podanie o modka TS) [O] Bo jest niewyżyty seksualnie [P] Bawiliście się razem? [O] Pewnie [P] Ty też zaczynasz się uśmiechać jak widzisz murzyna? [O] Tak [P] Poprosisz %%%'owego o ruszofy kolorek dla mnie? [O] Nie [P] Byłoby mi w nim do twarzy nieprawdaż? [O] Tak [P] Wiesz, że gdy oglądasz film +18 to FB ogląda go razem z Tb? [O] Wiem [P] Odpowiesz na kilka intymnych pytań? [O] Nie [P] Wiem, że już się peszysz [O] Zgadza się [P] Pokazałeś już FILO swoją taktykę na dd2? [O] Jeszcze nie [P] Na czym ona polega? [O] Wejdź na dd2 to zobaczysz [P] Wolisz spać na gazecie czy się nią przykryć? [O] Wolę spać w łóżku, przykryty kołderką. [P] Zbierałeś bakugany? [O] Oczywiście [P] Pisz prawdę! [O] Napisałem [P] Słyszałem, ze twoim ulubionym pokemonem jest Snorlax bo jesteście podobni? [O] Nope [P] Dlaczego N-ty to studnia :studnia:? [O] Spytaj się studni [P] Chcę wiedzieć dokładnie? [O] Tak [P] Masz dziewczynę? [O] Nie [P] Jak tak to się już całowaliście? [O] Nie [P] Nie udławiła się twoim jęzorem? [O] Nie [P] Grając w GTA SA zabijałeś samych czarnych tak? [O] Tak [P] Widziałeś rudego murzyna? [O] Nie [P] Moczysz gąbkę? [O] Nie [P] Jakie jest twoje największe dziwactwo? [O] Spotkanie Ciebie na sieci hahahahahahah [P] Podobno w następnym odcinku Celebrity Splash możemy podziwiać jak sikasz się skoczyć z 0,5m [O] Nic mi na ten temat nie wiadomo [P] Masz już dość? [O] Nie [P] Bo ja jeszcze pytania będę do piątku dopisywał [O] OK @Wandi [P] czemu mnie nie lubisz ? [O] W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne @HaZarD974 [P]Jak masz na imie. [O] Beniamin [P]Skąd się wziąłes na MH [O] Przypadkowo [P]Ile jestes na MH [O] Ze 4.5 lat coś koło tego. Prawie od samego początku. @Teez. [P] Zapodasz najsuchszego suchara jakiego znasz? [O] Jak nazywa się pojazd, który jeździ po całym świecie? Globus. [P] Wolisz mieszkać w Polsce czy tam, gdzie mieszkasz? [O] Tam gdzie mieszkam [P] Skąd pomysł na nick? [O] Tak jakoś samo przyszło [P] Lubisz siedzieć na forum? [O] Tak [P] Wiesz czemu nasz szef prowadzi q&a? [O] Nie wiem ;p hi in sqn [P] Za co cenisz kobiety ? [O] Za szczerość [P] Jak wszyscy, nie znasz mnie [O] Nie ;p @Malu [P] Czy to prawda, że wzór 1cm*2cm? określa długość Twojego przyrodzenia? [O] Nie [P] Ulubione zadanie na MG? [O] Dawanie warnów i upominanie :spiteful: [P] Ulubiony serwer na którym nie jesteś adminem? [O] dd2#2 [P] Ile potrafisz wypić piw na raz? [O] Nie wiem ;p [P] Piwo czy wódka? [O] Wódka [P] Potrafisz tańczyć na trzeźwo? [O] Tak [P] Co ile czasu oglądasz filmy +18? [O] Co chwile :spiteful: [P] Spuściłeś kiedyś komuś porządny wp*****l? [O] Tak [P] Ulubiony sport? [O] Piłka nożna [P] Brunetki, blondynki czy rude? [O] Brunetki [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się rudy syn? [O] Oddam go Tobie [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się czarnoskóry syn? [O] Nic [P] Masz już prawko? [O] Jeszcze nie [P] Ulubiona marka samochodu? [O] bmw i audi [P] Najlepszy piłkarz według Ciebie to? [O]CR7 ;p [P] Najlepszy raper żyjący bądź nie to? [O] Ice Cube ;p [P] Ulubione gatunki muzyczne? [O] Czarny rap i tego co w ucho wpadnie [P]Jakiego internetu używasz? [O] Szybkiego [P]Kto Ci robił awatar? [O] Najlepszy grafik na MG, którego już nie ma. [P] Czy wiesz, że to od Ciebie diox wziął swój szlachetny przydomek "kasztan"? [O] Wydawało mi się, że od Ciebie [P] Kiedy Kristo zapyta czy go nominujesz? :/ [O] Nie wiem [P] Doda hehe elektroda vs Luntek? [O] Eminem [P] Czy twój zielony kolor oznacza, że chorujesz na rzadką chorobę, która prowadzi do gnicia skóry? [O] Nie, czuję się dobrze [P] Czy to może z zamiłowania do roślinności? [O] Nie [P] Jaki jest twój wymarzony zawód i dlaczego listonosz? [O] Geodeta mistrzu 8) [P] To ty rzucałeś stanikami na koncercie Królów Albanii? [O] hahahahahahahahah nie ;p [P] Czy myślałeś kiedyś żeby przytyć 3 kg i mieć w końcu swoje wymarzone 40kg i 1,65m? [O] Mam 1.78 i 63 kg, chyba bajki Ci się pomyliły ;p Ale to nic [P] Ile jest procent szans, że Procentowy doda wpis pod tym postem i zagrozi mi banem (Jak to on ma w zwyczaju robić)? [O] Nie zrobi tego @555_dni [P] Ile koni pomieści twoja stajnia? [O] Moja nie pomieści w ogóle, jestem ciekaw ile pomieści twoja hahahahahhah :spiteful: @bydlak P] Dlaczego zawsze jak wchodzisz na serwer i mnie widzisz to masz mokro ? [O] Nigdy nie mam mokro ale nie powiedziałbym tego o Tobie [P] Lubisz czasem się nią pobawić ? [O] Nie [P] Jak długo będziesz jeszcze pełnił funkcje admina Cod 200 ? [O] Już nie pełnie ;p [P] Ile masz lat ? [O] 17 [P] Jak trafiłeś na te forum ? [O] Grając na serwerze @Kristo [P] Dlaczego zawsze na TS3 jeździsz po FiGhT3r [O] Lubię się z nim droczyć [P] Dlaczego jesteś prawą ręką Malu ? [O] Bo to mój bro ;p @Danke:* [P] Okey... yyyyy... mleko? :> [O] Tak [P] Jak podoba Ci się stanowisko moderatora? [O] Jak narazie jest dobrze [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego?) [O] Blondynka, ponieważ ..... [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [O] Długowłosa, ponieważ.... [P] Masz ochotę na wywiad ze mną? :> [O] Kiedyś ;p [P] Jakie powinny być cechy charakteru Twojej wybranki? [O] Szczera, sympatyczna, miła [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam [P] 3 najlepsze osoby Twoim zdaniem na sieci? [O] @Trik3r @Malu hahahahahaha [P] Z czego masz telefon? (sieć) [O] Play i Lebara [P] Co teraz robisz? [O] Odpowiadam na pytania Livio ? [P] Jak Ci minął dzień? [O] Dobrze [P] Srałeś kiedyś w szkolnym kiblu? [O] Nigdy [P] Chodzisz na siłke? [O] Chodziłem kiedyś ;p [P] Co sadzisz o goleniu jąder ? [O] Jak kto woli [P] Co byś zrobił jakbyś sie obudził z murzyńskim ch**m w dup*e ? [O] Spytałbym @Malu o radę [P] Jak wąż robi kupe? [O] Nie robi w ogóle [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Czarnego rapu i tego co w ucho wpadnie @Chudy [P] Kiedy przejdziesz mutacje? [O] Wtedy kiedy wyjdziesz z s1 Niektóre pytania :facepalm: Nominuje @Malu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Marca 2015 #289771 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Rozumiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2015 #289780 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Ważne, że tego jednego, najważniejszego pomieści. Typowy grzbiet. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 14 Marca 2015 #289794 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Marca 2015 #289796 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Spoko, wyszło, + leci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289852 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Bardzo fajnie wyszło, tylko jest za dużo odpowiedzi typu tak albo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Marca 2015 #289856 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Bardzo fajnie wyszło, tylko jest za dużo odpowiedzi typu tak albo nie + pytanie na które mi nie odpowiedział ;(((... + 2 pytania, których nie dokończył, a chciałam wiedzieć "ponieważ.... xD" - co? Będę płakać ;( . Ogólnie odpowiedzi good. :good: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Marca 2015 #290125 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Dziękuje za nominacje Super odpowiedzi ;p Ps. Rudzielca nie przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #290185 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 No dziki trajker ze nie ustawiles mnie w tej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 15 Marca 2015 #290399 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Fajne odpowiedz. Leci + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Marca 2015 #290515 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi