Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289752 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 @NumberOne [P] Czy wiesz, że masz bardzo wyjątkowe imię (Beniamin)? Czy myślałeś kiedyś nad jego zmianą? [O] Wiem, że jest wyjątkowe ^^ i nie mam zamiaru zmieniać [P] Co Cię skłoniło do wybrania takiego nicku? Były jakieś inne pomysły? [O] Miałem kiedyś inny nick, lecz znudził mi się więc postanowiłem zmienić sobie na ten, który używam do teraz [P] Widzimy się na zlocie? [O] Pewnie [P] Jakby co to Ciebie Malu bije pierwszy, ok? [O] Ok. [P] Ile już jesteś w Anglii? [O] Prawie pięć miesięcy. [P] Czy chciałbyś wrócić do Polski? [O] Jasne, że tak. [P] Jest ktoś na sieci, z kim miałeś/masz spinę? [O] Nope. [P] Czy planujesz awansować, bądź czy masz takie aspiracje? [O] Aspiracje zawsze są [P] Twoja sygnatura wygląda jakby Ci ktoś na nią zwymiotował, zmienisz to? [O] Wygląda lepiej niż twoja [P] Ładnie masz wysprzątaną stajnię? [O] Stajnia jest zawsze czysta, lecz u @555_dni nie powiedziałbym tego [P] Czy mimo tego, że jesteś za granicą, znasz kogoś z sieci osobiście? [O] Nope. [P] Jakieś plany na przyszłość związane z edukacją? [O] Oczywiście. [P] Jakie jest twoje najzabawniejsze wspomnienie z sieci (przynajmniej do czasu zlotu )? [O] Awans na 5 sekund [P] Wracasz pod biurko, czy dalej mam Ci zadawać te pytania? [O] Zadawaj dalej. [P] Długo mam jeszcze czekać? [O] Wieczność. [P] No idziesz czy nie? [O] Nie. [P] Pamiętasz, żeby nie nominować Kristo? [O] Pamiętam. [P] Nie chcesz więcej pytań? [O] Chcę. [P] Bo jakby co mogę Ci parę wymyślić jeszcze, ok? [O] Ok. @SzamaNeq [P] Jak masz na imię? [O] Beniamin [P] Ile masz lat? [O] 17 [P] W co grasz poza cs'em? [O] GTA V i Far Cry 3 [P] Co było pierwsze, pomarańcza czy kolor pomarańczowy? [O] Pomarańcza @Lesto [P] Wolisz lizać loda czy ssać [O] Tak. [P] Czołg+pulki to dobre połączenie? [O] Tak. [P] Dlaczego na forum zgrywasz grzecznego chłopczyka a na u@ zmieniasz się w łobuza? [O] Bo jestem niedobrym chłopcem :spiteful: [P] Benek? [O] Tak [P] Procentowy lepiej mu cn? [O] Nie, lepiej mu tak @Procentowy [P] Wiesz, że śmiejąc się przez mikro masz głos jak hamujący pociąg? [O] Nic mi na ten temat nie wiadomo [P] Czm teraz mniej udzielasz się w dziale UBT? [O] Tak jakoś, niech nowi się wykażą co potrafią [P] Po co do monopolowego zasuwałeś po 23? [O] Po sok ;p [P] Pijesz? Palisz? Ćpiesz? Może w żyłę dajesz? [O] Pije, pale a o reszcie nic mi nie wiadomo [P] Podoba ci się funkcja zielonego? [O] Tak [P] Zrobisz za mnie przelew? [O] Nie [P] Wiem,że tak ale wypada zapytać :good: [O] Kto pyta nie błądzi [P] Kogo najbardziej nie znosisz z c200? Ja się nie liczę ) [O] Nikogo [P] Gdzie mieszkasz bo UK to dla picu [O] Great Britain [P] Ania strasznie lami na naszym cod'zie chyba każdy się z tym zgodzi [O] Gra lepiej od Ciebie [P] A myślisz, że Malu jest koxem jak gra tą ninją? [O] Nie II seria [P] Zapytam za Kristo Nominujesz mnie? [O] Nie [P] Masz rudego w rodzinie [O] Nie [P] Skąd Malu wie, jakiej długości masz członka :? (źródło: Twoje podanie o modka TS) [O] Bo jest niewyżyty seksualnie [P] Bawiliście się razem? [O] Pewnie [P] Ty też zaczynasz się uśmiechać jak widzisz murzyna? [O] Tak [P] Poprosisz %%%'owego o ruszofy kolorek dla mnie? [O] Nie [P] Byłoby mi w nim do twarzy nieprawdaż? [O] Tak [P] Wiesz, że gdy oglądasz film +18 to FB ogląda go razem z Tb? [O] Wiem [P] Odpowiesz na kilka intymnych pytań? [O] Nie [P] Wiem, że już się peszysz [O] Zgadza się [P] Pokazałeś już FILO swoją taktykę na dd2? [O] Jeszcze nie [P] Na czym ona polega? [O] Wejdź na dd2 to zobaczysz [P] Wolisz spać na gazecie czy się nią przykryć? [O] Wolę spać w łóżku, przykryty kołderką. [P] Zbierałeś bakugany? [O] Oczywiście [P] Pisz prawdę! [O] Napisałem [P] Słyszałem, ze twoim ulubionym pokemonem jest Snorlax bo jesteście podobni? [O] Nope [P] Dlaczego N-ty to studnia :studnia:? [O] Spytaj się studni [P] Chcę wiedzieć dokładnie? [O] Tak [P] Masz dziewczynę? [O] Nie [P] Jak tak to się już całowaliście? [O] Nie [P] Nie udławiła się twoim jęzorem? [O] Nie [P] Grając w GTA SA zabijałeś samych czarnych tak? [O] Tak [P] Widziałeś rudego murzyna? [O] Nie [P] Moczysz gąbkę? [O] Nie [P] Jakie jest twoje największe dziwactwo? [O] Spotkanie Ciebie na sieci hahahahahahah [P] Podobno w następnym odcinku Celebrity Splash możemy podziwiać jak sikasz się skoczyć z 0,5m [O] Nic mi na ten temat nie wiadomo [P] Masz już dość? [O] Nie [P] Bo ja jeszcze pytania będę do piątku dopisywał [O] OK @Wandi [P] czemu mnie nie lubisz ? [O] W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji iż twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne @HaZarD974 [P]Jak masz na imie. [O] Beniamin [P]Skąd się wziąłes na MH [O] Przypadkowo [P]Ile jestes na MH [O] Ze 4.5 lat coś koło tego. Prawie od samego początku. @Teez. [P] Zapodasz najsuchszego suchara jakiego znasz? [O] Jak nazywa się pojazd, który jeździ po całym świecie? Globus. [P] Wolisz mieszkać w Polsce czy tam, gdzie mieszkasz? [O] Tam gdzie mieszkam [P] Skąd pomysł na nick? [O] Tak jakoś samo przyszło [P] Lubisz siedzieć na forum? [O] Tak [P] Wiesz czemu nasz szef prowadzi q&a? [O] Nie wiem ;p hi in sqn [P] Za co cenisz kobiety ? [O] Za szczerość [P] Jak wszyscy, nie znasz mnie [O] Nie ;p @Malu [P] Czy to prawda, że wzór 1cm*2cm? określa długość Twojego przyrodzenia? [O] Nie [P] Ulubione zadanie na MG? [O] Dawanie warnów i upominanie :spiteful: [P] Ulubiony serwer na którym nie jesteś adminem? [O] dd2#2 [P] Ile potrafisz wypić piw na raz? [O] Nie wiem ;p [P] Piwo czy wódka? [O] Wódka [P] Potrafisz tańczyć na trzeźwo? [O] Tak [P] Co ile czasu oglądasz filmy +18? [O] Co chwile :spiteful: [P] Spuściłeś kiedyś komuś porządny wp*****l? [O] Tak [P] Ulubiony sport? [O] Piłka nożna [P] Brunetki, blondynki czy rude? [O] Brunetki [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się rudy syn? [O] Oddam go Tobie [P] Co zrobisz gdy urodzi Ci się czarnoskóry syn? [O] Nic [P] Masz już prawko? [O] Jeszcze nie [P] Ulubiona marka samochodu? [O] bmw i audi [P] Najlepszy piłkarz według Ciebie to? [O]CR7 ;p [P] Najlepszy raper żyjący bądź nie to? [O] Ice Cube ;p [P] Ulubione gatunki muzyczne? [O] Czarny rap i tego co w ucho wpadnie [P]Jakiego internetu używasz? [O] Szybkiego [P]Kto Ci robił awatar? [O] Najlepszy grafik na MG, którego już nie ma. [P] Czy wiesz, że to od Ciebie diox wziął swój szlachetny przydomek "kasztan"? [O] Wydawało mi się, że od Ciebie [P] Kiedy Kristo zapyta czy go nominujesz? :/ [O] Nie wiem [P] Doda hehe elektroda vs Luntek? [O] Eminem [P] Czy twój zielony kolor oznacza, że chorujesz na rzadką chorobę, która prowadzi do gnicia skóry? [O] Nie, czuję się dobrze [P] Czy to może z zamiłowania do roślinności? [O] Nie [P] Jaki jest twój wymarzony zawód i dlaczego listonosz? [O] Geodeta mistrzu 8) [P] To ty rzucałeś stanikami na koncercie Królów Albanii? [O] hahahahahahahahah nie ;p [P] Czy myślałeś kiedyś żeby przytyć 3 kg i mieć w końcu swoje wymarzone 40kg i 1,65m? [O] Mam 1.78 i 63 kg, chyba bajki Ci się pomyliły ;p Ale to nic [P] Ile jest procent szans, że Procentowy doda wpis pod tym postem i zagrozi mi banem (Jak to on ma w zwyczaju robić)? [O] Nie zrobi tego @555_dni [P] Ile koni pomieści twoja stajnia? [O] Moja nie pomieści w ogóle, jestem ciekaw ile pomieści twoja hahahahahhah :spiteful: @bydlak P] Dlaczego zawsze jak wchodzisz na serwer i mnie widzisz to masz mokro ? [O] Nigdy nie mam mokro ale nie powiedziałbym tego o Tobie [P] Lubisz czasem się nią pobawić ? [O] Nie [P] Jak długo będziesz jeszcze pełnił funkcje admina Cod 200 ? [O] Już nie pełnie ;p [P] Ile masz lat ? [O] 17 [P] Jak trafiłeś na te forum ? [O] Grając na serwerze @Kristo [P] Dlaczego zawsze na TS3 jeździsz po FiGhT3r [O] Lubię się z nim droczyć [P] Dlaczego jesteś prawą ręką Malu ? [O] Bo to mój bro ;p @Danke:* [P] Okey... yyyyy... mleko? :> [O] Tak [P] Jak podoba Ci się stanowisko moderatora? [O] Jak narazie jest dobrze [P] Blondynka czy brunetka? (dlaczego?) [O] Blondynka, ponieważ ..... [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [O] Długowłosa, ponieważ.... [P] Masz ochotę na wywiad ze mną? :> [O] Kiedyś ;p [P] Jakie powinny być cechy charakteru Twojej wybranki? [O] Szczera, sympatyczna, miła [P] Masz rodzeństwo? [O] Mam [P] 3 najlepsze osoby Twoim zdaniem na sieci? [O] @Trik3r @Malu hahahahahaha [P] Z czego masz telefon? (sieć) [O] Play i Lebara [P] Co teraz robisz? [O] Odpowiadam na pytania Livio ? [P] Jak Ci minął dzień? [O] Dobrze [P] Srałeś kiedyś w szkolnym kiblu? [O] Nigdy [P] Chodzisz na siłke? [O] Chodziłem kiedyś ;p [P] Co sadzisz o goleniu jąder ? [O] Jak kto woli [P] Co byś zrobił jakbyś sie obudził z murzyńskim ch**m w dup*e ? [O] Spytałbym @Malu o radę [P] Jak wąż robi kupe? [O] Nie robi w ogóle [P] Jakiej muzyki słuchasz? [O] Czarnego rapu i tego co w ucho wpadnie @Chudy [P] Kiedy przejdziesz mutacje? [O] Wtedy kiedy wyjdziesz z s1 Niektóre pytania :facepalm: Nominuje @Malu :* Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/ Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 14 Marca 2015 Premium #289771 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Rozumiem ) Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-289771 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2015 #289780 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Ważne, że tego jednego, najważniejszego pomieści. Typowy grzbiet. Pozdro. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-289780 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 14 Marca 2015 VIP #289794 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Najs Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-289794 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 14 Marca 2015 #289796 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Spoko, wyszło, + leci ) Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-289796 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289852 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Bardzo fajnie wyszło, tylko jest za dużo odpowiedzi typu tak albo nie Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-289852 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Marca 2015 #289856 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Bardzo fajnie wyszło, tylko jest za dużo odpowiedzi typu tak albo nie + pytanie na które mi nie odpowiedział ;(((... + 2 pytania, których nie dokończył, a chciałam wiedzieć "ponieważ.... xD" - co? Będę płakać ;( . Ogólnie odpowiedzi good. :good: . Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-289856 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Marca 2015 #290125 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Dziękuje za nominacje Super odpowiedzi ;p Ps. Rudzielca nie przyjmę Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-290125 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #290185 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 No dziki trajker ze nie ustawiles mnie w tej 3 Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-290185 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blurred Napisano 15 Marca 2015 #290399 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Fajne odpowiedz. Leci + 1 Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-290399 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 15 Marca 2015 #290515 Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza https://multi-head.pl/topic/29886-zamkni%C4%99ty-q38a-vol-14-tr33k3r-odpowiedzi/#findComment-290515 Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi