Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289333 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Nick:Prosiaczek Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem): Nie raz miałem admina i znam regulamin tego serwera Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie:2370h Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Codziennie jestem na Multi-Head od rana gdy nie ma żadnego admina i niektórzy gracze łamią regulamin,za dużo by czasu zaszło żebym codziennie wstawiał ss,y na forum +10 graczy Czasu zajeło wstawianie ssów 10 osób Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Kontakt:Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289338 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Jestem na duże TAK ogarnia i wogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 13 Marca 2015 #289341 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Prosiak jeszcze za wczesnie na to abyś pisał podanie.Niestety ale jesteś dalej za nerwowy na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 13 Marca 2015 #289347 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Powiem tyle Prosiaczku niestety ale nie poprawiłeś się z kulturką i w tym jest problem. PS: Jeżeli AMXX 9/10 to dałbym Ci plugin do zeedytowania. //ODRZUCAM// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 13 Marca 2015 #289348 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362146 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina Zombie" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi