Gość Guest Napisano 13 Marca 2015 #289265 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Nie grałem w tym czasie. Godzina, data zdarzenia: Nie grałem. Mapa: Nie wiem ,ponieważ to nie byłem ja. STEAM_ID / IP: Mam Cs 1.6 z neta pobranego i mam router i mam chyba zmienne IP więc nwm co mam wpisać . Uzasadnienie: Zobaczyłem na serwerach wiaderko ,że jest fajny serwer z klasami Zombie ,więc skopiowałem IP i chciałem zagrać chwile poczekałem i wreszcie się ładowało i nagle pisze ,że ban. Pierwsze dnia bana miał jakiś Suso czy jak mu tam a następnego . Nie wiem o co chodzi bo nigdy nie grałem na tej sieci a chciałbym pograć na tym zombie. Czy jakoś sie da zrobić bym ip ja miał tylko a nie ,że dużo ludzi go ma ? Bo jak wyłączam komputer to codziennie są inne bany Prosiłbym o wyjaśnienie tej sprawy i pomoc co mam zrobić bym miał jedyne tylko moje IP. Dziękuję . BUILD 6153 SERVER (0 CRC) Server # 23 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SuRian [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1471859517 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 195.116.41.6 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'sound/misc/zp_combowhore.wav' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/zp_monsterkill.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 13 Marca 2015 #289267 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 po 1 sproboj zresetowac router po 2 jak to nie pomoze usun stare pliki z cs plus wyczysc rejestr i zasitaluj cs od nowa (najlepiej w innym pliku dolecowym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Marca 2015 #289738 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Próbowałem tego lecz i tak nadal jest ban raz na DD2 raz na Codzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Marca 2015 #289758 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 Telefon do dostawcy internetu i prośba o zmianę IP to ostatnie rozwiązanie. Zbanowane IP na pewno nie dostanie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289823 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 @555_dni wyjaśnił, zmienisz ip możesz, grać nie zmienisz ip nie będziesz grał bo zbanowanego ip nie będziemy odbanowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Marca 2015 #289824 Udostępnij Napisano 14 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi