Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289026 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 zglaszam sie jeszcze raz jestem tu nowy i nei mogwe wejsc na serwer to jest dziwne i dlaczego mam robic 100 reklam za czyjesz glopoty prosze h@ o rozpatrzenie tego i prosze o nie zamykanei tematu najlepiej zamknac bo pan moderator nie ma problemu a wy zamiast pomagac to temat zamykacie :( i jak tu maja gracze przybywac jesli nie potrafi mi nikt pomoc na tej sieci bo to jest chore ze ja tu wogle nie wchodzilem na serwery a ban jest jakis prosze jeszcze raz o pomoc bardzo prosze h@ serwerowni Server # 62 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina N. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : 94.23.88.66 : 27281 [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.149.114 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. nie wiem co to ma byc jestem tu po raz 1 i nei moge wejsc na serwer pomocy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 12 Marca 2015 Weteran MH #289030 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 sproboj usnac pliki z cs i wgrac od nowa (najlepiej na drugi dysk jak posiadasz dwa ) zmien miejsce docelowe instalacji oraz wyczysc rejestr i zobacz czy dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289031 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 robile mwszystko i nic to jest smieszne a ciezko tu u was o pomoc widze naprawde myslalem ze naprawde tu ludzie naprawde sa za angazowani ale myle sie chyba bo dlaczego czlowiek nie winny ma cierpiec przez jakiegos idiote co reklamowal a ja za nic nie moge wejsc na serwer pomoze ktos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289054 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Człowieku, pomagamy ci cały czas a ty narzekasz. Miałem to samo i zrobiłem te 100 reklam, dużo czasu to zajmuje, ale nie boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289066 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ok dobrze to prosze o zamkniecie tematu dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 #289073 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi