Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga ...

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam . Chciałbym złożyć skargę na admina " Soul " , gdyż za bardzo się rozporządza.

Pierwsza sprawa. Miałem 30 sekund na podłożenie paki. Była ona na mapie "de_westwood" na dachu więc musiałem isć na około . Poszedłem... Ale adminek nie rozumiał że idę po pakę to mnie zgładził.

Druga sprawa. Mapa "de_dust". Napisałem do niego że jest a właściwie zapytałem "za ile kupił admina?" , a on mi dał bana na 5 min z powodem "adminów się nie kupuje". Wiem że ban jest krótki ale jak go pierwszy raz widzę to mam go już dość. 

Proszę i dziękuję o słuszne rozpatrzenie skargi.

Zastosuj się do wzoru

Wzór skargi:

Data i godzina:

Nick admina/gracza, który zawinił:

Dowody:

Świadkowie:

Uzasadnienie:

Dodam tylko, że musisz przedstawić jakieś dowody, które pokażą nam winę Admina

PS.Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.

Gość Guest

Po 1 uzupelnij wzor. A na temat to powiem tyle wiem nie powinienem sie tu wypowiadac ale jak widze jak on adminuje to az mi sie robi nieddobrze. Chlopaczek ma jedynie ze 12 lat slychac po glosie mial taki duzy bol dupy gdy go zabilem ze az mi zrobil ssy :D a druga sprawa niech przeczyta regulamin admina. Nawet nie wie na ile powinno sie dawac bany na ile... Mozna powiedziec ze jestem kolega lambda gadamy razem na tsie gdy zobaczylem jak on mu wlepil bana za "obraze admina" na 5 tak 5 minut !! To az zwatpilem w typa ! Prosze o ogarniecie go wiem.. Uczy sie ale bez przesady ! Niech wreszcie przeczyta ten regulamin :)

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...