Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288872 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Prosze o pomoc jestem tu nowy chcialem wejsc na ten serwer a tu takie cos mi wyskakuje a polecil mi znajomy wasza siec a co mi z teggo jak nie moge wejsc :( prosze o pomoc naprawde prosze wycinek z konsoli Server # 62 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina N. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : 94.23.88.66 : 27281 [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.149.114 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. prosze o pomoc bo chcialem wejsc pograc a tu nie wiem co sie dzieje ja tu nowy 1 raz i nei moge wejsc a sprawdzalem na inne serwery i to samo wyskakuje mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288875 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 zresetuj router i zobacz czy pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288876 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 robilem juz to i dalej nic prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289001 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Ban na te ip jest za reklame, musisz znaleźć sposób, aby zmienić swoja ip bo jedynym sposobem będzie zrobienie 100 reklam sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ale za co 100 reklam jesli ja tego bana nie dostalem troche to smieszne jest jak ja tu nigdy nie bylem na serwie dostalem namiar od znajomego na ta siec i wbilem chcialem wejsc na serwa a tu takie cos mi wyskakuje wiec czy to moja wina ? prosze h@ o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289018 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Nie jest to twoja wina, jednak wina osoby, która została zbanowana. Polecam ci ściągnięcia steama to problem nie będzie się powtarzał tutaj masz poradnik informacje jak zrobić reklamy http://multi-head.pl/forum/212-reklama-naszej-sieci/ Niestety musisz sam już zdecydować jak sobie poradzić. Wszystko zostało powiedziane tak więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289019 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi