Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288810 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Nick : Richard Data ( Od kiedy do Kiedy ) : 10.03.2015 - nie wiem do kiedy jak wrócę to będe. Powód : Na początku chiałem usprawiedliwić swoją dwu dniową nieobecność z powodu braku internetu , awaria neta potrwa jakiś tydzień czas jakas banda idiotów wykopała światłowody przypadkowo . A urlop biorę dlatego ,że wyjeżdzam na 2-4 dni do znajomego . Mam nadzieje ze do czasu powrotu wszystko wróci do normy . Jeszcze raz przepraszam za moją nieobecność , Pozdrawiam Richard Ps. Post napisany z biblioteki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 #288813 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Okej, nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2015 #288814 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi