Gość Guest Napisano 11 Marca 2015 #288671 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Nick: Pozdro200. Wiek: 14lat. Doświadczenie (w byciu adminem): mam duże pojęcie jestem adminem na JB. Bylem na cod,Jb i zombie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7. Staż w CS-sie: Gram od 4lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Bo chce bardzo pomóc.I jak czasami wchodzę na serwer to widzę graczy którzy nie wywiązują się z regulaminu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: przynajmniej 4-5 godz. Kontakt: GG 52735959. Jeżeli mnie dostane admina to trudno nie rozbeczę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288675 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi