Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Świetna oferta wymiany! Konta w metin2 za konto LoL

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam forumowiczów, mam ofertę wymiany. Myślę, że ktoś by się skusił na to. A więc mam do zaoferowania tak:

?Konto na Met**2.pl na którym posiadam:

-Wojownik Mental 250 lv

-Eq pvp na maksymalny lvl ( biżuteria jak i zbroja oraz broń ) -EQ pod pvp ( na moby takze bron z dużymi średnimi jak i cały set biżu )

-Na owym koncie znajduje się również 100 lv Szaman ( postać pod pvp, z eq na dany lv )

?Konto na Argentus.pl

-Wojownik 145 lv

-Eq pod pvp ( ( biżuteria jak i zbroja oraz broń )

-Konto jest dużo warto tylko dlatego, że posiadam na nim SZMARAGDY czyli walutę na danym serwerze którą możemy zdobyć dopiero po osiagnieciu 255 poziomu postaci. Posiadam takich 9 sztuk więc myślę, że się opłaca. -800 SM

-EQ na moby to jest standard więc też owe posiadam.

?Konto na Arda**s.pl

-szaman smok -na ktorym jest bambus 46 sr z kd oraz eq do ekspa ( bizu, bron i zbroja na odpowiedni lv ) .

-Eq do ekspa z bronami pod moby rowniez jest. -W bosy bije po 25k co starcza bardzo dobrze. W zamian chciałbym konto w LoLu zalezy mi na postaciach i runach a nie na lidze, jeżeli ktoś miałby konto to chetnie przyjme za konta w metku :)

Czekam na odzew

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...