Gość Guest Napisano 11 Marca 2015 #288666 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Witam forumowiczów, mam ofertę wymiany. Myślę, że ktoś by się skusił na to. A więc mam do zaoferowania tak: ?Konto na Met**2.pl na którym posiadam: -Wojownik Mental 250 lv -Eq pvp na maksymalny lvl ( biżuteria jak i zbroja oraz broń ) -EQ pod pvp ( na moby takze bron z dużymi średnimi jak i cały set biżu ) -Na owym koncie znajduje się również 100 lv Szaman ( postać pod pvp, z eq na dany lv ) ?Konto na Argentus.pl -Wojownik 145 lv -Eq pod pvp ( ( biżuteria jak i zbroja oraz broń ) -Konto jest dużo warto tylko dlatego, że posiadam na nim SZMARAGDY czyli walutę na danym serwerze którą możemy zdobyć dopiero po osiagnieciu 255 poziomu postaci. Posiadam takich 9 sztuk więc myślę, że się opłaca. -800 SM -EQ na moby to jest standard więc też owe posiadam. ?Konto na Arda**s.pl -szaman smok -na ktorym jest bambus 46 sr z kd oraz eq do ekspa ( bizu, bron i zbroja na odpowiedni lv ) . -Eq do ekspa z bronami pod moby rowniez jest. -W bosy bije po 25k co starcza bardzo dobrze. W zamian chciałbym konto w LoLu zalezy mi na postaciach i runach a nie na lidze, jeżeli ktoś miałby konto to chetnie przyjme za konta w metku Czekam na odzew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288682 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Podasz jakiś kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #289037 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Napisz na pw to Ci podam kontakt ok? zobacz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Marca 2015 #288120 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Zostawiam w celach informacyjnych. Jeżeli będą jacyś chętni to pisać do kolegi na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Marca 2015 #288121 Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi