PaN_PiQuS Napisano 11 Marca 2015 #288409 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Mam takie pytanie. Czy jest mozliwość ulepszenia perku beton, chodzi mi o to żeby nie mozna bylo go zabic przez te 6 sek takze z noża. Bo jak narazie to biegnie sie z betonem wszystko pieknie i nagle ninja ciach i koniec (od kiedy można rozdupczyć beton kosą????) śMIESZNE jest także to że perk niesmiertelność działa tak samo włącza się niesmiertelność a ninja podbiega i koniec ale wtedy to już się uśmiałem do łez Kolejna sprawa to stworzenie perku obronnego na ninje bo takowego nie ma w zestawie multi (ewentualnie notatki kapitana jedyna rzecz która broni)ale chodzi mi o coś tylko na ninje np. nazwa perku: katana umiejętnośc klasy: niweluje ciosy nożem (oczywiście może to być rzadki perk) Jest coraz więcej ninji, mimo podwyższenia ceny tej klasy. każdy nowy gracz zaczynający gre na multi kupuja te klase bo jest łatwa i kusi niech teraz ninje sie trochę nairytują i stwórzmy kilka perków na ninje co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Marca 2015 #288417 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Co do betonu, racja skoro można zabić nas tylko w głowę, a ninja podejdzie kosa w plecy i koniec. Jestem za ulepszeniem tego perka. Co do perku, który podałeś na ninje również świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 11 Marca 2015 #288434 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Masz racje co do betonowego ciała. Również sądzę ze można go ulepszyć. Także jestem za prowadzeniem w życie takowego perku który podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 11 Marca 2015 #288446 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Hehe sam gram ninja,beton mozna ulepszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Marca 2015 #288477 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Perki postaramy się naprawić bo to faktycznie irytujące jak ktoś Cie zabija gdy jesteś nieśmiertelny .Co do propozycji perku to gdy uda mi się go zrobić zostanie dodany na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 11 Marca 2015 #288478 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi