jar|luki Napisano 10 Marca 2015 #288274 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 a mianowicie mam nowego kompa wszystko pieknie cacy i w ogole ale sa te czarne paski po bokach niestety komendy przy uruchamianiu gry ktore znalazlem na necie nie dzialaja takze prosilbym jak ktos wie jak to ustawic to niech podaje propozycje )moze cos zadziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Marca 2015 #288395 Udostępnij Napisano 11 Marca 2015 Jaki masz system operacyjny? Jeśli Windows 7 to tutaj łap poradnik. A jeśli to nie pomoże to piszą też, że warto trochę pobawić się w ustawieniach karty graficznej w systemie i wyłączenie czegoś musi spowodować, że te paski znikną.- Karta graficzna w ustawieniach nie ma wiele opcji, więc ta praca nie będzie ciężka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 12 Marca 2015 Autor #288786 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 windows 8 wlasnie dziwne bo standardowe komendynie dzialaja a tydzien temu na innym lapku robilem to odrazu ladnie zalapalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2015 #288839 Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Spróbuj zrobić to co na tym filmiku. Znalazłem w na pewnym forum, że jednemu to pomogło co posiada system Windows 8, więc warto spróbować jeśli jeszcze nie próbowałeś. https://www.youtube.com/watch?v=yuFPgKjuoek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 #290961 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Jeżeli problem nie zniknął napisz do mnie na pw o otwarcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Marca 2015 #290962 Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi