Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #288098 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Sorry że bez wzoru,ale w tym przypadku wzór byłby bez sensu...Wyjaśniam dlaczego:Kupiłem steama w grudniu,miał być czysty,i jest,poza dwoma wyjątkami,o tym jednym wiedziałem,ale o Waszej serwerowni już nie...Otóż dzisiaj chciałem dołączyć do znajomego który grał na jednym z Waszych serwerów,i wyskoczyło mi to: [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Morderca [AMXBans] Powod : ' ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 42180565 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Nigdy nie grałem na Waszej serwerowni,i jak już pisałem steama mam od niedawna,a bana musiał dostać poprzedni właściciel steama.Jest szansa na UB w tym przypadku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #288101 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Poprzedni właściciel tego steam to były admin , który był odpalony i niestety tego bana nie zdejmiemy . Pozostaje ci zakup nowego steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #288106 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Spoko,rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #288108 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi