Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287687 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Nick: |GAMER|Hajtus Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Komendy , amxmodmenu. (oczywiście komendy w konsoli) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Lubię pomagać innym , nie jestem tak jak inni admini , że mają admina dla premek... Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ostatnio zacząłem grać 4h Kontakt: Skype: kubaj51 , wiadomość pv , lub steam jenczel731 GAMETRACKER: http://www.gametracker.com/player/%7CGAMER%7CHajtus/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 9 Marca 2015 #287689 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Znasz komeny i amxmodmenu a znajomość amx dajesz 9?To ja mam znajomość chyba 12 w skali 1 do 10... Nie spełniasz wymagań?godziny)nie jesteś aktywny i składasz podanie drugi czy tam trzeci raz? Nie rób sobie jaj!Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287691 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Na nie Nie spełniasz wymaganych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 9 Marca 2015 #287711 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Na NIe. Nie spełniasz godzin Nie jesteś aktywny A z tym AMX to naprawdę przesadziłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287715 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Oczywiście że na nie. Troszkę kpina to jest znajomość 9 i ty piszesz ze znasz komendy podstawowe i amxmodmenu??? Nawet godzin nie masz spełnionych co jest podstawą "Lubię pomagać innym , nie jestem tak jak inni admini , że mają admina dla premek..." Co to miało znaczyć??? Że my mamy admina dla premek?? Premki nie są w zestawie z adminem to po pierwsze a po drugie na admina idą osoby odpowiedzialne którym zależy na porządku na servie a nie na grze. I ostatnią rzeczą jaka mi nie pasuje to twój wiek. Mam doświadczenie i wiem że osobą w twoim wieku często odbija "palma" bo dostaniu władzy Kategoryczne NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 9 Marca 2015 #287719 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi