Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287591 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wielu graczy nie może wejść na serwer bo ich wyrzuca po paru sekundach.. Na każdy inny serwer mogą wejść tylko nie na nasz FFA. Czym to może być spowodowane, czy można temu zaradzić ? Jak wcześniej FFA był full tak teraz jest pusciutki. Wygląda to słabo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Marca 2015 #287727 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 A zobaczcie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Marca 2015 #286992 Administrator Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Ja dzisiaj wgrałem backupa jak byłem w pracy. Później sprawdzałem i było raczej OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Kwietnia 2015 #299580 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi