Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287283 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Od dzisiaj nie moge wejsc na zaden serwer multi-head. Mam niby bana chociaz nie gralem wtedy i wogóle nigdy nie mialem takiego nicku. Nie mam zadnych screenow a wiem gdzie one się powinny znajdować bo juz kilka razy mialem robione ssy na multi-head i na innych serwerach i jakos za kazdym razem byly one w cstrike, wstawilem na forum i dalej gralem a teraz nie mam sreenow i nie moge grac... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : BiegamWdresie [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 669870196 ' [AMXBans] Your IP : ' 80.50.134.230 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287341 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Na ten sid jest ban z 07.03.2015 - 23:27:49 Nie ma możliwości abyś nie miał ss'ów, łap tu poradniki; Poradnik wiedo; http://multi-head.pl/topic/13246-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ Zwykły poradnik; http://multi-head.pl/topic/15229-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Pamiętaj, że masz 24 godziny na wstawienie ss'ów, wtedy jedyną i jednorazową opcją dostanie ub będzie 100 reklam sieci. P.S. Ban jest z godziny 23 tak więc masz +/- 2 godziny na wstawienie ss'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287347 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Screenow nie mam napewno bo sprawdzalem tylko pewnie ktos mial takie ip jak ja, nawet nie wiem na ktorym serwerze admin dal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287356 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Było to na serwerze [COD MOD 400]. A ban jest na twój sid, więc nie sądzisz, że uwierzę, iż ktoś ma taki sam sid jak ty. Masz 24 godziny, jeśli nie to jednorazowo 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287357 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi