Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287230 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Nick:Smerfetka SPZ Wiek:19 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:10lat Steam / NonSteam:STEAM_0:1:106402524 Dlaczego Ty:Poniewaz bardzo czesto spedzam na serwie i nie lubie jak lataja odpaly + wbijaja jakies dzieci i sie wydzieraja przez mikro to trzeba ogarnac,dodam ze jak admina nie ma to jest masakra na serwie i nie ma komu ogarnac tego wszystkiego Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:caly dzien Kontakt:steam/gg/pw/ts Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.33.52:27480/top_players/?query=Smerfetka+SPZ powiem tak mam 20h na serwie i 2 dni mi dajcie na dobicie tych godzin zalezy mi na adminie bo chce pilnowac porzatku na serwie,prosze o danie mi szansy a obiecuje ze was nie zawiode Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287231 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem za widać że ogarnięty i spoko gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Marca 2015 #287232 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 jestem na tak grasz gdy nie ma admina doswiadczenie jedyny - to ze jak na 10 lat to słabo grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287234 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 oczywiście powodem jest to że mało jest adminów online w dzień a sporo czitow jest w dzien jak i w nocy i oczywiście przyda sie taki maniak jak Smerfetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 8 Marca 2015 #287237 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem za Aktywny miły ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287238 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 TAK. mily, uprzejmy, kulturalny. Często bywa na serwerze a to duzy plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 8 Marca 2015 #287241 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ostatnio dosyć często bywam na serwerze i mogę zasugerować że chłopak jest sympatyczny do każdego ma równe podejście i wygląda na to że ma pojęcie... Steam Wiek Doświadczenie No tylko te godzinki (zasady są po to by je łamać, szybko nadrobi ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endoc Napisano 8 Marca 2015 #287243 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem Za admin na pewno się przyda -Wiek -Aktywny -Doświadczenie gdz nadrobi to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287248 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ojojoojj no niewiem, troszeczke niewyparzony języczek jest, ale to sie wypracuje . Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThomaS Napisano 8 Marca 2015 #287262 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 na TaK (nadrobi te godzinki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 8 Marca 2015 #287292 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem na Tak. + Ogarnia. + Amxx. + Ładne przejrzyste podanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 8 Marca 2015 #287312 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem na Tak. -Ogarnięty -Aktywny -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 8 Marca 2015 #287325 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Jestem za *Aktywny *Steam *Kultura *I jest ogarniety *Mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HitM@N Napisano 8 Marca 2015 #287346 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 No niech juz ci bedzie TAK Widac ze bardzo mu zalezy bo juz wczoraj o tym pisal bardzo duzo gra wiec godziny nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 8 Marca 2015 #287449 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Mogę być na tak, ponieważ widać Cię na serwerze, tylko nadrób te brakujące godzinki Ogólnie steam jest, wiek odpowiedni, doświadczenie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287489 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jestem na TAK -prawie non stop na serwerze (przyjmniej kiedy ja wbijam to jest) -wiek ogarniety -doświadczenie i staż bardzo dobre wszystkie warunki wydają sie spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagla Napisano 9 Marca 2015 #287505 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Ja jestem neutralny z racji tego ze go "maruda" chyba każdy wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287507 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jako częsty bywalec na serwerze jestem jak najbardziej za przyjęciem Smerfetki do grona adminów. - Steam - Wiek - Znajomość Amxx - Kulturka + Osobowość no i kurde no ma skilla Pozdrawiam mr.Who? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeadbooY. Napisano 9 Marca 2015 #287696 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Jestem na Nie i to Duże nie. Co prawda masz wymagania ale masz bana za wh kolego. Robili Ci ssy nie wstawiłes bo cos tam cos tam miales jakies wymysly, czyli ukrywales to. Wiec nie zgadzam sie na to zebys by adminem na serwerze gdzie jestes zbanowany a grasz dalej i nie wiem dlaczego dalej Ci pozwalaja bo wiem ze to Ty Maruda Duze nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeadbooY. Napisano 9 Marca 2015 #287705 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 I jeszcze głupie stwierdzenie ze chcesz pilnowac porzadku a sam człowieku na czitach nawalales... Ty jestes spalony dla mnie i i Ty dobrze wiesz o Tym Maruda wiec ja bym CI admina wgl nie przyznawal , Nawalales na czitach zrobili CI ssy nie wiestaliles ich , zmieniles steama i teraz chcesz nagle admina i wgl to jest smieszne dla mnie .. wgl na serwerze nie powienienes grac bo masz bana za wh ... Wiec KOledzy Admini proponowałbym narade w zwiazku z tym gosciem ... ja wiem co z nim zrobic tylko teraz wy sie wypowiedzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Marca 2015 #287729 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 I jeszcze głupie stwierdzenie ze chcesz pilnowac porzadku a sam człowieku na czitach nawalales... Ty jestes spalony dla mnie i i Ty dobrze wiesz o Tym Maruda wiec ja bym CI admina wgl nie przyznawal , Nawalales na czitach zrobili CI ssy nie wiestaliles ich , zmieniles steama i teraz chcesz nagle admina i wgl to jest smieszne dla mnie .. wgl na serwerze nie powienienes grac bo masz bana za wh ... Wiec KOledzy Admini proponowałbym narade w zwiazku z tym gosciem ... ja wiem co z nim zrobic tylko teraz wy sie wypowiedzcie Jestem na Nie i to Duże nie. Co prawda masz wymagania ale masz bana za wh kolego. Robili Ci ssy nie wstawiłes bo cos tam cos tam miales jakies wymysly, czyli ukrywales to. Wiec nie zgadzam sie na to zebys by adminem na serwerze gdzie jestes zbanowany a grasz dalej i nie wiem dlaczego dalej Ci pozwalaja bo wiem ze to Ty Maruda Duze nie . czlowieku jestes jakis chory czy mi sie tylko wydaje ? nie gralem tu nigdy bo mialem wypadek samochodowy i leżałem ponad 7miechow w szpitalu,dziekuje Bogu ze nie jezdze na wózku to po pierwsze,po drugie siostra przed wyjazdem do Anglii zalozyla sobie konto + grala na DD2/INF,po trzecie przejolem przez nia konto steam,gg,konto forum,po czwarte jezeli masz dowody to mi je pokaz ze to akurat ja gralem pod nickiem Maruda kocha niby smerfetke,po piate mam nick Smerfetka to juz musze grac pod nickiem Maruda kocha smerfetke czy cos takiego ?? ok chore dla mnie ,po szuste nie mow zlego zdania na moj temat do gosci z DD2/INF bo to co mowisz to o mnie zle nie swiadczy tylko o Tobie kolego,po siodme ludze z ktorymi gram maja o mnie dobre zdanie i wiedza jaki ja jestem ,po ósme daj sobie dzieciaku siana jak nie wiesz co jest 5,po dziewiate to ze wbijasz na serwer raz na jakis czas i mowisz jakies pierdoly na moj temat to powiedz mi to w oczy a nie innym to rozpowiadasz ,po dziesiate dziekuje za uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 9 Marca 2015 #287752 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Nie pisz post pod postem dead Podanie przyjmuje na okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szef wszystkich szefow Napisano 9 Marca 2015 #287753 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362071 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi