Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287088 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Masz na przeczytanie regulaminu odnosnie txt' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:196026623' [AMXBans] Twoje IP: '83.4.6.70' [AMXBans] ======================================= Widziałem na mapie de_alexandra jak jakaś ninja biega po txt nie przyskakuje nad txt tylko po nich chodzi napisałem na u@ i dostałem bana a osoba chodząca po txt dalej sobie grała. SUPER...Bana mam od Mini Czarny Dziala JP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287098 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Skarga bez dowodów? Do zamknięcia. Po pierwsze on przelatywał nad txt bo miał moduł, przeczytaj regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287099 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Widziałem jak CHODZIŁ nie jestem ślepy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287102 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Mowie ci 2 raz, a właściwie 3. Bez dowodów gó..o zrobisz. Spamowaliście nam na u@. Trzeba było wybierać alexnadre na tyle ludzi? Mogliście pomyśleć, że będzie sajgon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2015 #287103 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 http://multi-head.pl/topic/17386-zamkni%C4%99tyregulamin-txt/ Wyraźnie jest napisane ,że nad nie którymi miejscami typu "de_alexandria" można przelatywać danym perkiem lub klasą. Poza tym składasz skargę na admina więc udowodnij że popełnił błąd . Na przedstawienie dowodów masz 24h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Marca 2015 #287139 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Ban już minął, po za tym staraj się udowadniać błędy Adminów, Następnym razem skończy się to ostrzeżeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Marca 2015 #287140 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi