#RELOP Napisano 8 Marca 2015 #286757 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 Witam, mam taki problem, że przy każdym włączaniu Steama mam aktualizację, zawsze tą samą. http://scr.hu/1qsf/yctov Odnośnie screena, klikałem wiele razy zresetuj, ale problem nie ustaje. Ma ktoś może jakiś pomysł? Nie piszcie przeinstaluj Steama. Nie mam zamiaru pobierać od nowa ponad 30gb plików. http://scr.hu/1qsf/h873y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 9 Marca 2015 #287573 Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Reinstalacja mogłaby dużo wykluczyć, tak to można strzelać w ciemno co to może być.. Jeśli reinstalka pomoże to wina leżała po stronie Steama, jeśli nie.. to znaczy że coś z systemem. Sam nie lubiłem reinstalacji jak grałem w WoW'a, a uwierz mi.. w wowie miałem więcej do pobierania niż 30GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Marca 2015 #287965 Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Pobierz tego update do końca (nie pomijaj enterem) potem sprawdź zawartoś lokalną folderu steam czy nie masz plików "tylko do odczytu" Jeśli nie pomoże to tak jak napisał kolega tylko reinstall. 30GB to malo Ja tyle a nawet wiecej mam z Dota2 a dochodzi 1.6, CS:GO i wiele innych.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j0!nt Napisano 23 Marca 2015 #294074 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Na yt powinien być poradnik jak wyłączyć aktualizacje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 #294082 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 Brak zainteresowania. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Marca 2015 #294083 Udostępnij Napisano 23 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi