Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286545 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Nick:Siema Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem parę razy Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty:Chciałbym żeby na serwerze panowała kultura i nie było cheaterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 2- 3h Kontakt: pw/gg Link do GameTracker'a: nie mogę znaleść jest pewnie z 20 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286550 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Na NIE : - Konto pod podanie. - Nie widzialem Ciebie na serwerze. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Marca 2015 #286552 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Na nie konto pod podanie Nie zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Marca 2015 #286554 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php Jego nick wpiszcie. Aktywny ban za ss i dzisiejszy od Mr.Z za aima(chyba za to nie ty) Edit. Skoro to nie ty.Niestety nie moge tego sprawdzić..... Jestem neutralny Zgłaszasz na u@ Godziny spełniasz Jednak konto pod podanie.Powinieneś bardziej poznać innych i pograć z nami dłużej. Edit2: Przepraszam nick Siema ma ssy a nick siema ma za aima.Nie wiem może podszywka,nie sprawdze tego ale ban jest taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286560 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 jak to nie ja ja żadnego bana jeszcze na serwie tym nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286577 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Na nie. -Dopiero co zaczal grac. -Brak kultury. -Konto pod podanie. A co do ssow to gra jeszcze inny siema tylko chyba nick z malej byc moze podszywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286611 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Na nie konto pod podanie piszesz post w swoim podaniu Dzisiaj grałem z siema i nie wiem czy to ty czy nie ale byl dzisiaj ban za aimbota. Pytanie czy to ty, ale tego sie raczej nie dowiemy. Pograj z nami troche dłużej poznaj administracje graczy i spróbuj za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286619 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Na nie +godziny,zakapałeś się +amx -konto pod podanie Popraw swoją aktywność na forum. Nie pisz w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 7 Marca 2015 #286622 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jestem na Nie. Konto pod podanie. 2 Bany aktywne. Dziś Cie widziałem pierwszy raz przed banem za aimbota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Marca 2015 #286624 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Sprobuj za jakis czas. Daj sie poznac na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Marca 2015 #286625 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi