Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286459 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Nick: dOOkie598 Wiek: za 3 dni 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem kilka razy adminem i myślę że nie było ze mną problemów (bynajmniej nie mówili mi tego wprost ani skarg nie pisali ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5-6 Staż w CS-sie: myślę że będzie juz z 4 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Chcę zwyczajnie pomóc ogarnąć server, często jest tak że adminów nie ma (i nie pisze tego ze złośliwości bo to zrozumiałe że każdy ma swoje prywatne życie) albo jest biedny Ali który dostaje spam na u@ ;D Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h zależy jak ze szkołą ale te 2h to minimum jest Kontakt: steam rafik16062 gg 4007326 http://www.gametracker.com/player/dOOkie598/80.72.40.110:27027/ PS. dostałem pozwolenie od @Galaxy że mogę napisać podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Marca 2015 #286466 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Oj taak.Biedny ali który dodatkowo nie ma kasy na nowe premki Wielkie TAK. Mega pozytywny gościu i mega pomocny.Co ja i ludzie w grze by zrobili bez twojego info na steam? Zgłasza cheaty na steam,na u@ Kulturalny Jestem pewien,że ogarnie Jest często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286484 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jestem na WIELKIE TAK ! : - Ogar full. - Nie mozna Ci niczego zarzucic. - Kulturalny. - Mily. - Dal sie poznac i poznal nasza ekipe. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Marca 2015 #286508 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Biedny ali :V Dookie,Teraz masz moje TAK. ogarnął sie kultura dal sie poznac,poczekał więc mysle ze mozna dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286520 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ja jestem również na TAK Biedny ali :V Dookie,Teraz masz moje TAK. ogarnął sie kultura dal sie poznac,poczekał więc mysle ze mozna dać szanse. dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286583 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Tak. -Ogrania w grze poradzi sb jako admin. -Pelna Kultura, zero przeklenstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 7 Marca 2015 #286629 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jestem na TAK +Ogarnięty +Widuje na serwie często. +Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286643 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jestem na TAK: -Poprawiłeś się, Wziąłeś ostatnie podanie do Siebie, Gratuluje! -Powody UP -Zgłaszasz na u@ -Pomocny -Bezkonfliktowy -Ogarnięty No i powody u Innych Nic dodać nic ująć, Warty admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 7 Marca 2015 #286701 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Jestem tego samego zdania co inni gracze powyzej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 8 Marca 2015 #287089 Udostępnij Napisano 8 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi