Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286340 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Data i godzina: Dzis rano Nick admina/gracza, który zawinił: Richard Dowody: http://multi-head.pl/topic/56893-14-unban/ http://multi-head.pl/topic/56893-14-unban/ Świadkowie: na serwerze grałem Uzasadnienie: No bo nie dostane ub za to że po zabiciu mnie zminimalizowałem csa i wyszły 4 czarne ssy to nie moja wina ale jest za to 1 ss ktory pokazuje ze grałem czysto po za tym to juz 3 raz jak wrzucam ssy na to forum więc teraz nie dostane UB bo wyszły czarne czyli że czitowałem koleś nie wie co to skill i dlatego banuje prosze rozpisać demko to bedzie wiadomo bo troszke denerwujące to jest bo wiem ze nic nie miałem a tu nie mam ub niech ktos inny niż richard to rozpatrzy z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 7 Marca 2015 #286353 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 koleś nie wie co to skill i dlatego banuje A ty nie wiesz co to interpunkcja Akurat podczas ss'ów zminimalizował ci się cs, czy minimalizujesz go za każdym razem, gdy padasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286376 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 nie chodzi o to chce ub niech kolo rozpisze demo jak nie wyszły ss nie moja wina tak ciężko rozpisac demko. Najlepiej zostawić bana i ze czituje co nie najłatwiej tak czekam na wypowiedz H@ bo ubteam nie ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Marca 2015 #286383 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Wszystko zostało Ci wytłumaczone w poprzednich tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Marca 2015 #286384 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi