Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286234 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Witam. Wchodze dzisaj na sewer Jaila i nagle patrze a tu : Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina aNaNaS. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : kozio [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.61.129.201 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Mój nick to Exponiw a tam pisze że jakiś kozio... Nie wiem o co chodzi... Wczoraj jeszcze około godziny 23:40 grałem. Proszę o jak najszwybszego UB. Dziękuje i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 7 Marca 2015 #286238 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ban którego Ci wczytuje jest z 26.02.2015, jeśli wczoraj grałeś oznacza to, że masz zmiennie IP. Zresetuj router i wracaj do gry, jeśli to nie pomoże będziesz musiał zrobić własnoręcznie 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Marca 2015 #286246 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Kolega wyżej wyjaśnił wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Marca 2015 #286247 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi