Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na Bonus PKS

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam, otóż sprawa wygląda tak... admin Bonus PKS

Gram sobie przed chwilą u was na serwie bo kolega mnie tam zaprosił, jestem w tt,  chyba druga runda, zostałem sam, jestem na gali, słyszę jak na środku biega typ z Ct, to po cichu schodzę do dolnego bo na schodach jest paka, ( uprzedzam że miałem jeszcze około 30s) dochodzę do schodów a jakiś admin mnie slapuje, rozumiem raz... żeby pośpieszyć mnie ale nie tak że mając 13hp a on mnie podrzuca pod sufit spadam i sie zabijam, to jest po prostu jakiś żart, jeszcze się głupio smiał jak się zabiłem...... śmiech na sali, tak mi ciśnienie podniósł że powiedziałem mu kilka słów przez mikro i wlepił mi bana na jeden dzień za obraze i niech sobie wlepia ich nawet 10, bo mi nie chodzi o to że mnie zbanował tylko o te Pie*dolone slapowanie ! 

Proszę o pouczenie tego cwaniaczka bo widzę że za cwany się zrobił, 

Pozdrawiam; Miko

A i zaraz poszukam demko i wrzucę :) 

a i to było o godzinie około 3:10

http://hltv.1shot1kill.eu/srv23577/HLTV-1503070255-de_dust2.dem.zip

Gdzieś w połowie jest żałosne slapowanie mnie.....

Gość Guest

Takie zdarzenie miało miejsce ale, nie miałeś 30 sekund a około 15s. Po drugie zbierałeś się do tej paki cały czas na walku. Zacząłeś dostawać slapy około 10 sekund przed końcem. A to że się śmiałem... Kurde chłopaku wiesz co to spadochron? Widać refleks godny szachisty :) Bana dostałeś za obrazy jakie waliłes przez mikro, po za tym Joe był świadkiem, także może wszystko potwierdzić ;) Cwaniaczek? Ty się ciesz że dostałeś na 1 dzień, bo mieliśmy ci przedłużyć do tygodnia. Także ja jestem dzieciak jak to mówisz, za to ty pan wielce dorosły wyzywasz jak 12 letnie dziecko gdy mu się zabierze zabawkę.

Gość Guest

Co do slapowania lekko przesadzone nie trzeba było go tak mocno uderzać .

Ban za obrazę zostaje . A admina proszę aby następnym razem ograniczył slapowanie .

/Close

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...