~B3LsU~ Napisano 6 Marca 2015 #286104 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tak więc....Przepraszam Jestem idiotą, który zbanował hltv :] http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=25217 Odbanujcie te "hltv"..... bo masakra.Bym napisał to wcześniej, ale neta cały czas mi urywa i w sumie nie wiedziałem co z tym zrobić. Typeczek uciekł mi przed ss i chciałem go zbanować lecz przez pomyłkę zbanowałem "hltv" po prostu szkoda słów. W dodatku czasy mi się poyebały...(zamiast wpisać 0-wpisałem byle jaka dużą liczbę... ^^) Jeszcze raz przepraszam....i czekam na karę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286110 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi