Rekinek Napisano 6 Marca 2015 #286077 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Mój nick MoJo JoJoo Data: 03-06-2015 steam ID ; STEAM_0 : 0 : 30040093 Uzasadnienie; Bonus PKS ma czasem chamskie zagrywki ... Banuje za wulgaryzm których używa non stop . Obraza admina ??? Mamy spine między sobą ale za byle co ban na jeden dzień ??? Nie chce mieć już z nim nic do czynienia ; Prosiłbym tylko o UB bo nie mam gdzie grać Oczywiście Święty nie jestem i za swoje złe słowa przepraszam ... To jest moj pierwszy ban ... i zapewniam , że ostatni za takie głupoty. Bardzo bym prosił o UB bo tylko tu gram na serwie nigdzie wiecej a dziś planowałem pograć dłużej bo upragnione wolne A ja ze swojej strony obiecuje że nic podobnego się nie wydarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Marca 2015 #286078 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Zapraszamy Admin BonusPKS do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286725 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Czas na wypowiedź admina minął . Opiekun Serwera zajmie się dalej tą sprawą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286726 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi