Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285910 Napisano 6 Marca 2015 Odwołanie od bana (z zasady, bo ban 5 minutowy to nic), ale bardziej po to, żeby zauważyć, że zostałem nieslusznie skazany [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: That Venix [AMXBans] You can complain about your ban @ www.LosT-CorporatioN.com [AMXBans] Reason: ' MIny w przejsciu.' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:42546179' [AMXBans] Your IP: '83.24.33.195' [AMXBans] =============================================== Chciałbym zauważyć, że według 9 punktu regulaminu nie ma nic o stawianiu min "w przejsciach"(waskich korytarzach) , czyli w miejscach w ktorych nie da sie tych min ominac. 9. Miny, Pułapki, Dynamity itp. - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. (kick, ban 5min - 30min) Popularna jest też pewną zasada "co nie jest zabronione, to jest dozowlone", więc uwazam, że mój ban był niesłuszny. Dziękuję Bojar
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285992 Napisano 6 Marca 2015 Kolejny ban... Tym razem nieuzasadniony w ógole (prosze o wyjaśnienie szczegółowe) [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: That Venix [AMXBans] You can complain about your ban @ www.LosT-CorporatioN.com [AMXBans] Reason: ' Miny niedozwolone' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:42546179' [AMXBans] Your IP: '83.24.33.195' [AMXBans] =============================================== 1) Co to znaczy "Miny Niedozwolone"? 2)Zagrałem jedną rundę i położyłem miny na de_rats lodowką pod respem ct (w wąskich przejsciach). Tak wiem nie dało się przeskoczyć, ale..... TO NIE JEST ŁAMANIE REGULAMINU(Jak wół jest napisane co można, a co nie).... 3)Uprzykrzam innym graczom grę... Możliwe, ale według mnie bardziej uprzykrzające są niektóre klasy vip czy premium (ktore potrafia nie wiadomo co, ale ja nie płaczę z tego powodu) czy perki takie jak 1/2 zawodowy rusher... 4) Mozliwe, ze ja czegos nie rozumiem w regulaminie, ale w takim razie proszę mnie uświadomić, bo przeczytałem go 5 raz i nie widzę nic o minach, których nie mozna ominąc w przejsciach czy o "minach niedozwolonych". Uprzejmie proszę o odpowiedź
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286144 Napisano 7 Marca 2015 Masz tutaj już odpwoiedź w tym co napisałeś . 2)Zagrałem jedną rundę i położyłem miny na de_rats lodowką pod respem ct (w wąskich przejsciach). Tak wiem nie dało się przeskoczyć, ale..... Nie dało się przeskoczyć to znaczy , że mina została podłożona w miejscu niedozwolonym . Musisz tak kłaść miny aby dało się je przeskoczyć lub obiec . Jeżeli nie wiesz dokładnie gdzie możesz kłaść miny to podpytaj admina na serwerze on CI powie co i jak . Co do bana jak najbardziej słuszny . /Close
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286145 Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
6 Mar
2
7 Mar
2
Popularne Dni
6 Mar 2015
2 posts
7 Mar 2015
2 posts