KosiCO Napisano 6 Marca 2015 #285786 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Twój nick podczas gry: Kosi?Co Godzina, data zdarzenia: nie mam pojecia od niedawna wgl nie widze serwera Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:19107235 / 176.109.166.43 Uzasadnienie: Trochę to dziwne bo na AMXBANS nie ma mojego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285792 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Bans jest czysty , zapewne jakiś błąd się wkradł . Ja miałem to samo na Cod 150 nie widziałem serwera nie mogłem go dodać do ulubionych ani dołączyć na serwer przez znajomego . Odczekaj 2h i powinno wrócić do normy a jak nie to spróbuj resnąć internet może to coś pomoże . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosiCO Napisano 6 Marca 2015 Autor #285794 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ok poczekamy do wieczora jak nic się nie zmieni to dam znać wiec jak coś to jeszcze nie zamykajta ///// EDIT Juz działa można zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Marca 2015 #285095 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi