Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285773 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wzór Podania: Wiek: 19 lat. Staż na forum: 10 dni. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Brak. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9/10 Ilość czasu jaką poświęcisz na zdawanie recenzji: Nie robiłem tego jeszcze, ale sądzę, że dam radę temu sprostać. Przykład jednej recenzji (napisana samemu, internetem można się wspomagać): Serial został nakręcony na bazie słynnego komiksu Roberta Kirkmana. Premiera serialu odbyła się 31 października 2010 roku. Opowiada on o ludziach którzy przeżyli apokalipsę, po której świat opanowały zombie. Ocalała grupa ludzi zaczyna szukać rozwiązania tego co się stało, lecz nie spodziewa się tego jakie czyha na nich niebezpieczeństwo. Każdego dnia zmagają się z zagrażającymi ich życiu zombie w poszukiwaniu schronienia, które zapewni im bezpieczeństwo. Z biegiem czasu przekonują się także, że nie pozostali jedynymi nie zakażonymi ludźmi. Po znalezieniu kilku ocalałych prócz ich "rodziny" dowiedzą się, że ludzie w tych czasach walczą tylko o przetrwanie za wszelką cenę. Zostaną wystawieni na podejmowanie bardzo ciężkich decyzji, które świadczyć będą o ich losie i przetrwaniu w tym świecie. Pełna obsada i twórcy: http://www.filmweb.pl/serial/The+Walking+Dead-2010-547035/cast/actors [align=center]Ciekawostki:[/align] [align=center] [/align] [align=center]Norman Reedus - brał udział w przesłuchaniach do roli Merle'a Dixona. Nie dostał jej, ale zaintrygował twórców serialu na tyle, że ci postanowili specjalnie dla niego napisać postać Daryla Dixona, brata Merle'a. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Piosenka przewodnia serialu:[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=right]Jeśli się nie uda to trudno. Będę musiał się podszkolić. [/align] [align=center] [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285793 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Neutral z przychyleniem na tak. +Posty +Wiek +Ortografia +Recenzja krótka, ale ciekawa -Trochę mały staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 6 Marca 2015 Premium #285803 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Wszystko fajnie ,pieknie tylko za krótko z nami jesteś.Pobądz jeszcze troche i bede na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285808 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Podoba mi się, na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285818 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Tak samo mi sie podoba,jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285840 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Na razie jest NEUTRAL: + Recenzja dobra - Trochę za krótko z nami jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285844 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Neutralnie - zbyt krótki staż na forum + recenzja 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albandi Napisano 6 Marca 2015 #285846 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Recenzja dobra, na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 6 Marca 2015 #285872 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Potrzeba nam recenzentów więc jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 6 Marca 2015 #285878 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Potrzeba na recenzentów, jest spoko i ogarnia. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabi0 Napisano 6 Marca 2015 #286036 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Czysto i na temat, masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 6 Marca 2015 Premium Inwestor Support Admin VIP #286043 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Krotko na forum recenzja spoko na male tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 7 Marca 2015 #286162 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Ja uważam, że każdemu należy się szansa. W wymaganiach nic nie pisze o ilości stażu na forum, więc w sumie nie wiem czemu co poniektórzy o nim piszą. Recenzja zwięzła, staranna (moim zdaniem) i przede wszystkim na temat. Trzymaj ode mnie TAK! Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Marca 2015 #286197 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Patrzenie na staż to strzał w stopę ale gdyby na niego popatrzeć to wcale nie jest on taki krótki. Ma siedzieć rok czasu by osiągnąć coś? Chłopak oprócz niego ma głowę na karku, ma chęci, błędów nie popełnia. Nie widzę żadnych przeszkód by otrzymał rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 7 Marca 2015 #286230 Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi