Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285668 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Dostalem bana pod tytułem "Wstaw screeny" Wstawiłem byłem czysty. piszecie mi ze niemozecie mnie unbanować przed banem gralem normalnie teraz po banie niemozecie mnie unbanowac bo niby jakies 4 inne konta są i one maja bany przed banem nic normalnie lajtowo sobie gralem a teraz piszecie ze to moj problem i wy niemozecie nic z tym zrobic a to nie moja wina ze 3 konta inne maja bany a przed banem nic takiego niebylo. Wiec prosze o szybkie ogarniecie sprawy i o ub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój wczeniejszy post został zamkniety a sprawa nie została wyjasniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285671 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Nie mogę zmienić Ci bana na SID ponieważ jak wejdziesz na serwer i admin sprawdzi IP to dostaniesz bana z powodem aktywny rozumiesz? Dlatego też musisz postarać się o zmianę IP jeżeli nie możesz zrobić to tak jak napisałem w poprzednim temacie czyli przez zrestartowanie modemu zadzwoń do operatora . EDIT: Z tego co widzę masz typ bana na SID więc nic zrobić nie mogę EDIT#2: SID - Steam_ID Poza tym otrzymałeś już ostrzeżenie za pisanie posta pod postem i widzę ,że nie pomógł poprzedni warn . Masz Opcje edytuj więc jej używaj !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285673 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Okej odbanuj. Jak dostane bana nastepny raz to trudno niech da mi bana a teraz odbanuj mnie i zobaczymy jak sie dalej potoczy albo sobie zobaczysz ze po ub niebedzie nic w amxbans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285674 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Umnie sasiad ma takie samo ip a nie gra w cs a teraz niby jakies 4 bany Mnie tam nie obchodzi jak mi zalatwisz ub bylem czysty a teraz sobie nie pogram bo macie cos zepsutego to nie moja wina prosze o ub nie bede sie wypowiadal 100 razy to wasza wina ze niemoge pograc mialem zamiar kupic vipa ale teraz niemam jak przez tego walonego bana. Jesli niedostane ub to prosze zeby wlasciciel sie wypowiedzial w tym poscie.!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285675 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Moge wiedziec co to jest SID? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285683 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Marca 2015 #285687 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "COD 45K" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi