Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285588 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'miny' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:4379988' [AMXBans] Twoje IP: '188.33.188.154' [AMXBans] =============================================== dostałem bana na cod 200 za miny miny niby na schodach one byly kawalek od schodow ale pewnie bylem 1 w ct jak pozbyc sie wkurw... sapera pomyslal admin i jeb ban szkoda mi Cię Mor'e7 9. Miny, Pułapki, Dynamity itp. - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. (kick, ban 5min - 30min) ok moze bylo blisko schodów nie będę się kucił biegłem i stawiałem minydokładnie nie patrząc ale admin powinien ostrzec nie mam racji ?? a on bez osrzeżena dał mi bana na 30 minut nie chodzi że mam czekać bo mam wyj... ale chodzi o sprawiedliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #285598 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 http://www56.zippyshare.com/v/qRDeKzhM/file.html 11:25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #280010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ban słuszny . Następnym razem uważaj gdzie kładziesz miny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Marca 2015 #279956 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi