Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #285111 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Twój nick podczas gry: F3R3N$ Godzina, data zdarzenia: 05.03.2015 - 00:32:02 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:59575217 Uzasadnienie: Taka sytuacja. Lata na serwerze aimer przez ok. 5 rund. I to taki perfidny, że wchodzą mu same banie nawet przez ściany, że nie wiadomo skąd strzela. Zgłaszany był na pewno przez wielu graczy, także przeze mnie. Wystarczyło wejść na specta i spojrzeć przez dosłownie 2 sekundy żeby wiedzieć, że to cziter. Jak admin Joe w końcu go zbanował powiedziałem przez mikro, że ma "zajebisty refleks". Nikogo nie obrażałem. Chwila i ban za "kulturę"... na tydzień (!). Proszę o ub. PS. Przepraszam, że posiadam kulturę, nie wiedziałem, że na waszej sieci trzeba jej nie mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285115 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Przede wszystkim gracz Amos by na serwerze 2 rundy. Gdy padliście to zszedłem na spect lecz musiałem poczekać do nowej rundy żeby go obejrzeć. Bana dostałeś za obrażanie gracza ( Amos ) http://scr.hu/33n5/75oo3 http://scr.hu/33n5/yfw1p Pzodrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285142 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Ban słuszny , nie masz prawa tak pisać do jakiegokolwiek gracza nawet jeżeli jest to czit . Może ten ban Cię czegoś nauczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Marca 2015 #285143 Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi