Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #279550 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Siemka, dziś zastała mnie dziwna sytuacja z gametracker.pl . Ponieważ nie zliczał mi czasu przebywania na serwerze. W czasie gry widniałem jako gracz lecz gdy wyszedłem z serwa w rankingu mnie już nie było. Problem leżał w nicku... Zmieniłem go i działa poprawnie. Więc gdy ktoś bedzie miał też taki problem wystarczy zmienić nick i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Marca 2015 #285819 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Ok. Dobrze, że się tym podzieliłeś z innymi użytkownikami. Tymczasem close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Marca 2015 #285821 Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi