NaTeOooO Napisano 4 Marca 2015 #285034 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam. Mozna zrobic tak aby kupujac klase premium nie kupywac jednej tylko wszystkie, chodzi mi o to ze kupujemy np. Premium i mamy wszystkie klasy. Jest to o wiele wygodniejsze niz ich zmienianie,spotkalem juz kilka takich serwerow gdzie mamy wszystkie. Albo poprostu piszemy temat o zmiane premki ale bez reklam czy kodu sms. To jest trochr dziwne wedlug mnie. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Marca 2015 #285038 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 I co masz zamiar kupić te ~6 klas za 11zł miesiąc? Serwer się z tego utrzymuje więc moim zdaniem nie ma mowy o tym aby połączyć usługę. To tyle ode mnie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #285039 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 To na pewno nie przejdzie, liczą sie zarobki na serwerze, a gdyby za wszystkie klasy premium było 11 zł to serwer po prostu nie miałby za co sie utrzymywać... A i według mnie tak jak teraz jest dobrze i nie ma co zmieniać. Pomyśl co by było, wszyscy i to naprawde wszyscy grali by premium. Jaki by to miało sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #285055 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Moje zdanie to NIE : 3 powody 1. Mniejsze Dochody 2. Każdy grałby Premium 3. Jest to bezsensowny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 4 Marca 2015 Autor #279539 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 No moze troche bezsensowny widać że nie wypali bo dochody i kazdy by grał wiec temat do zamknięcia Ale warto było sprawdzić wasze zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Marca 2015 #279530 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Zamykam na prośbę autora. /cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 4 Marca 2015 #279528 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi