Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga Dzej Aż

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Wzór skargi:

Data i godzina:Pzed chwilą

Nick admina/gracza, który zawinił:Dzej Aż

Dowody:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'kultura' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:59409767' [AMXBans] Twoje IP: '46.148.0.12' [AMXBans] =============================================== bydlak* killed kokos2431 with knife kaczy connected

Świadkowie:ludzie którzy grali na serwie

Uzasadnienie:Gramy sobie jest połowa mapki a tu nagle admin daje runde nożową i zmienia mapke (dał Vote).

Skarga z tego powodu że nie można dać rundy nożowej na COD w połowie mapki i sobie glosować na inna bo mu sie nie spodobała.

Ban może i sluszny bo powiedziałem co za kurw* admin lecz według mnie powinien dostać upomnienie lub stracić admina za nie przeszczeganie regulaminu serwera.

EDIT:Nic na U@ nie pisałem ale okej Dzej wyjaśnił zaistniałą sytuacje wiec temat do zamknięcia a cb Dzej przepraszam za oskarżenia

Gość Guest
Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.

Przedstaw dowody na to że admin zrobił tak jak napisałeś w skardze . Masz 24h na przedstawienie dowodów w przeciwnym razie skarga zostanie zamknięta a ty otrzymasz warna za brak dowodów w skardze .

EDIT:

Przykro mi, ale mylisz sie :( Nie ja dalem runde nozowa tylko serwer, poniewaz wszystkich z niego wywalilo i to 3 razy (blad z consoli Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 254) dalem vote na inna mape, bo kabula z którego nas wywalalo przegralismy juz grubo ponad polowe i gralibysmy kolejne pol godziny...

Nastepnym razem radze zapytac, a nie sapac i bluzgac na U@ :)

Jeżeli rzeczywiście tak było jak piszesz to w takim razie resztę pozostawiam M@  ;)

Chyba ,że jeszcze są admini którzy mogą to potwierdzić .

Przykro mi, ale mylisz sie :( Nie ja dalem runde nozowa tylko serwer, poniewaz wszystkich z niego wywalilo i to 3 razy (blad z consoli Host_Error: UserMsg: Not Present on Client 254) dalem vote na inna mape, bo kabula z którego nas wywalalo przegralismy juz grubo ponad polowe i gralibysmy kolejne pol godziny...

Nastepnym razem radze zapytac, a nie sapac i bluzgac na U@ :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...