Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie by Dz!L@

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

[align=center]Nick: Dz!L@

[/align]

[align=center]Wiek: 16 

[/align]

[align=center]Znajomość AMXX (W skali 1-10): Doświadczenie mam wystarczające , byłem wielokrotnie w posiadaniu Admina . 

[/align]

[align=center]Staż w CS-sie: Gram około 3-4 lat .

[/align]

[align=center]Steam / NonSteam: Steam 

[/align]

[align=center]Dlaczego Ty: Ciężko się określić , ale myślę , że jestem w stanie zagwarantować skuteczność jak i uczciwą prace na serwerze , wiem kiedy trzeba zbanować gracza permanentnie jak i wiem kiedy zrobić screeny ;) . Tak jak każdy postaram się pomóc w granicach swoich możliwości . Na tym serwerze grałem jakiś miesiąc / 2 miesiące temu dłuższy czas , miałem również złożyć podanie , lecz zbrakło mi czasu . Przedtem spędzałem bardzo dużo czasu na tym serwerze , oczywiście postaram się również uczestniczyć na forum  jeśli jest taka potrzeba . 

[/align]

[align=center]Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myślę , że mogę wchodzić po 2h dziennie po południem i wieczorem . 

[/align]

[align=center]Kontakt: GG : 38773235  / Skype : Tym!ńsk!? Up.

[/align]

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...