Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #284879 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 [align=center]Nick: Dz!L@ [/align] [align=center]Wiek: 16 [/align] [align=center]Znajomość AMXX (W skali 1-10): Doświadczenie mam wystarczające , byłem wielokrotnie w posiadaniu Admina . [/align] [align=center]Staż w CS-sie: Gram około 3-4 lat . [/align] [align=center]Steam / NonSteam: Steam [/align] [align=center]Dlaczego Ty: Ciężko się określić , ale myślę , że jestem w stanie zagwarantować skuteczność jak i uczciwą prace na serwerze , wiem kiedy trzeba zbanować gracza permanentnie jak i wiem kiedy zrobić screeny . Tak jak każdy postaram się pomóc w granicach swoich możliwości . Na tym serwerze grałem jakiś miesiąc / 2 miesiące temu dłuższy czas , miałem również złożyć podanie , lecz zbrakło mi czasu . Przedtem spędzałem bardzo dużo czasu na tym serwerze , oczywiście postaram się również uczestniczyć na forum jeśli jest taka potrzeba . [/align] [align=center]Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Myślę , że mogę wchodzić po 2h dziennie po południem i wieczorem . [/align] [align=center]Kontakt: GG : 38773235 / Skype : Tym!ńsk!? Up. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Marca 2015 #284886 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Rekrutacja OFF. Podanie do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Marca 2015 #284887 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Rekrutacja OFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Marca 2015 #284888 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 4 Marca 2015 #284915 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Podania o Admina DD2+DM". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 4 Marca 2015 #284977 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Masz przegrane 28 godzin- na to przymknę oko. Jednak wróciłeś na serwer dopiero w poniedziałek i masz przegrane ledwie pół godziny. Popracuj nad aktywnością i złóż podanie za dwa tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 4 Marca 2015 #284980 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi