MERTON Napisano 3 Marca 2015 #284732 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 [align=center]Witam w tym poradniku pokaże wam jak zrobić przezroczysty napis np. do sygnatury.[/align] [align=center] [/align] 1.Wciskamy plik, następnie nowy i wybieramy odpowiadające nam wymiary szablonu/rozmiaru. [align=center] 2.Następnie naciskamy w butelkę z farbą, wybieramy kolor "Czarny!" i klikamy na cały szablon/obraz i w ten sposób zmieniamy tło.[/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]3.Trzecim razem z kolei będzie zrobienie napisu na tym tle:[/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]4.Ostatnim zadaniem będzie usunięcie tła z warstw !:[/align] [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje bardzo. Pozdrawiam LEMON. mam nadzieje, że się spodobało. Zrobiłem to na życzenie "przymusu" z mojej strony ponieważ parę osób mi pisało na pw jak to zrobić.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Ps. Proszę moderatora o przeniesienie w odpowiedni dział ;d Nie zauważyłem że to do CS:GO [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Marca 2015 #284757 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 fajne ,sam tego nie wiedziałem łap + Xp górą 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 4 Marca 2015 #278390 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Poradniki" do "Poradniki / Tutoriale". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 4 Marca 2015 Autor #284782 Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Wandi no a jak;d Danke dzięki za przeniesienie;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi66 Napisano 1 Kwietnia 2015 #297506 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Przeźroczysty napis nie zawsze wygląda ładnie, trzeba potrafić dostosować go do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi