Gość Guest Napisano 3 Marca 2015 #284630 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Dziś około 19.15 zaczeło wywalać graczy z serwera z powodów natury nieznanej. Oto co wyświetliła mi konsola : "Host_Error: CL_ParseServerMessage: Bad server message". Mam nadzieje że pomogłem ppatrykk123 dropped Siembid dropped Analny Terrorysta dropped Siembid has left the game Analny Terrorysta has left the game FILEMON dropped BuBu dropped FILEMON has left the game BuBu has left the game kuba dropped kuba has left the game Xures dropped Xures has left the game Killer dropped Killer has left the game nudystaxpompa dropped nudystaxpompa has left the game .::KiKi:. dropped .::KiKi:. has left the game ZgReDeK dropped ZgReDeK has left the game LimoneK dropped LimoneK has left the game JestemOstrymDzikiem is joining the Counter-Terrorist force unnamed dropped Dowód tego że wywaliło z połowe serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 3 Marca 2015 #284673 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 dowod? to co wkleiles praktycznie nic nie pokazuje, jest juz wiele tematow poruszajacych ten problem poczytaj troche. Wszystkich to wkur... musimy czekac , wiem ze prace trwaja. Miejmy nadzieje ze juz niebawem wszystko wroci do normy. Moze przydaloby sie postawic CODa od poczatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Marca 2015 #284709 Administrator Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Caly czas probujemy sie z tym uporac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Marca 2015 #284712 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi