oreukovsky Napisano 7 Marca 2016 #406824 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Twój nick podczas grania: oreukovsky Godzina, data zdarzenia: 2016-03-06 Mapa: de_dust2 Link do screenów: NIE DOSTAŁEM SCREENÓW BO DOSTAŁEM ZA WALLHACK STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: oreukovsky [AMXBans] Powod: 'Wallhack' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:89413137' [AMXBans] Twoje IP: '83.21.6.79' [AMXBans] =============================================== MAŁE INFO ODE MNIE JEŻELI MIAŁBYM CHEATY TO DOSTAŁBYM TEŻ VACA NA STEAMIE ZA CHEATY. MÓJ STEAM : http://steamcommunity.com/id/oreukovsky/ PRZY WRZUCANIU SS'ÓW PROSIMY O KORZYSTANIE Z HOSTINGU http://www.zippyshare.com/. Z GÓRY DZIĘKUJEMY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Marca 2016 #406825 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "CS:GO MOD" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Marca 2016 #406826 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Zapraszam admina @ do przedstawienia dowodów, ma na to 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Redlin Napisano 7 Marca 2016 #406845 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Zostałem zawołany przez 3 graczy że ta osoba ma wh oczywiscie weszłem na serwer i patrzyłem sie na kolege za niektóre skany poprostu nie dało sie ciebie nie zbanować żałuje że nie zrobiłem ssy bo wydaje mi się że kolego coś ma nie mam żadnych dowodów moge podać co najwyrzej pare nicków co dały mi takie informacje że masz WH nie mam wiecej na swoje wytłumaczenie Przepraszam za bana lecz gdy kolejny raz wejdziesz to możesz spodziewac sie demka którego niestety nie nagrałem .. Tyle mam do powiedzenia Pozdrawiam Admin lepacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Marca 2016 #406849 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Taki ban bez demka jest oczywiście bezpodstawny. Następnym razem, nagraj demko i tyle w temacie. Gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Marca 2016 #406850 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi