vision Napisano 2 Marca 2015 #284121 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 wychdze na serwer mh ffa i nagle drastycznu skok fps po czym wywala mnie z serwera i jesr raport o błedzie i nie wysyłaj lub wysli raport co to moze byc dodam ze to od wczoraj nie na kazdej mape .. NA INNYCH SERWACH GRAM NORMALNIE FPS OK I NIE WYWAL MNIE Z CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2015 #284179 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ja mam podobnie tylko na kazdej mapie wywala mnie po 10 sec z serwera i cs do pulpitu bez pokazywania bledu i znajomy ze steam ma ot samo wchodzac na tne serwer na inych gram normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 2 Marca 2015 #284199 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Widzę, że coraz więcej osób ma ten problem. Musicie uzbroić się w cierpliwość do naprawy tego 'błędu'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~B3LsU~ Napisano 2 Marca 2015 #284200 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Dokładnie co raz więcej osób ma to..... Ja już nie wiem co mogę zrobić, żeby w końcu wbić na ten serwer :] od wczoraj bezskutecznie próbuje i nic. Tak jak pisałem w innych tematach robiłem dzisiaj formata i nic to nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Marca 2015 #284220 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Jeśli administracja grzebała coś przy dproto, to prawdopodobnie będzie trzeba wrócić do starszej wersji. Jeśli nie pomoże, proponuje wrzucić backup na jednym z serwerów i sprawdzić czy coś to dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 2 Marca 2015 Autor #284239 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 to jako admin informuje ze aktywnosc pada zeby problemów nie byłoo i wywala mnie na kazdej mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 3 Marca 2015 #284639 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Będziemy działać w tej sprawie. Sporo jest takich tematów, między innymi: http://multi-head.pl/topic/56567-problem-z-serwerami/ także... Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 3 Marca 2015 #284640 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi