Gość Guest Napisano 2 Marca 2015 #283993 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : najgorszyznajgorszych [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1809402601 ' [AMXBans] Your IP : ' 95.160.83.38 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'bin/TrackerUI.DLL' Kicked : You are BANNED. Check yo nie wiem to mialem w folderze :http://speedy.sh/Zwq4X/n.rar jesli to nie sa te ss-y to prosze mi powiedziec gdzie powinny byc wszystkie foldery przelecialem tylko to mam ;p Pozdrawiam .. dobry serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Marca 2015 #283994 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Modele ułatwiające grę ct - niebieski, tt - czerwony. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Marca 2015 #283996 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi