nynek Napisano 2 Marca 2015 #283962 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Nick : NYNEK / KK24 / MTK Data ( Od kiedy do Kiedy ) : Od dzisiaj do.... nie wiem. Mam nadzieję, że jak najszybciej. Powód : Problem ze steam. Program nie chce mi się połączyć z siecią Steam. Jak już udało mi się i wyłączyłem, to po wylogowaniu ponownie nie mogłem się połączyć. Na internecie mogę normalnie się zalogować na steam. Na laptopie już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Marca 2015 #283964 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Okej, nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Marca 2015 #283965 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi