Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283815 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Twój nick podczas gry: ixa Godzina, data zdarzenia: 19-40 Mapa:d2 STEAM_ID / IP:0:1:14177728 Uzasadnienie Bardzo proszę kompetentnego admina o udowodnienie mi zarzutów. Jeśli robisz mi screenshot'y to pozwól mi na ich lokalizację i wysłanie. Jeżeli banujesz mnie w sposób uniemożliwiający wysłanie mi ssów znajdź jakiś sposób abym mógł się obronić. W żadnym z dwudziestu podpunktów regulaminu nie ma żadnej wzmianki abym musiał usuwać cokolwiek z komputera a nie mam żadnych rzeczy zakazanych w dodatku posiadam wymagany config i modele esla. Proszę o udowodnienie mi że jestem winny zarzutów bo tak postępuje się w cywilizowanym kraju przed wydaniem wyroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Marca 2015 #283828 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Nie zakładaj kolejnych tematów bo skończy się to ostrzeżeniem. Wszystko zostało wyjaśnione Ci w poprzednim temacie. http://multi-head.pl/topic/56418-ss-ixa/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Marca 2015 #283829 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi