Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283769 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Wiek:26 lat Na serverze od okolo 10 dni ale okolo 6-7 h dziennie troche rano reszta wieczorem. Znam regulamin nie tylko z tego servera;] Wiecej niz 20 h przegrane na serverze. Posiadam mikrofon. Doswiadczenie w Cs okolo 6 lat Znajomosc Amx :6,7-10 Gralem na kilku innych Codach wiec gracze mnie znaja;] (a ja znam ich przewinienia;]) Kontakt Gg 8564025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 1 Marca 2015 #283772 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 NA NIE. -Nawet zedytować posta nie umiesz żeby link wkleić do gt tylko wypowiadasz sie w swoim podaniu. -Konto pod podanie. -Mało h. -Przeklinasz często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283773 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jestem na NIE : - Brak wzoru podania. - Brak linku do GT. - Nie zglaszasz na u@. - Lamiesz regulamin. - Jestes nie kulturalny. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283777 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jestem na NIE: konto pod podanie brak wzoru brak linku do GT jeszcze nawet 20 godzin nie masz wbity bo tam trochę brakuję a już podanie składasz łamiesz regulamin A tak apropo "(a ja znam ich przewinienia;])" to miało być zastraszenie kogoś? :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 1 Marca 2015 #283781 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Na NIE Mało.h Brak linku do GT konto pod podanie Nie zgłasza na u@ Nie wypowiadaj się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 1 Marca 2015 #283788 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Na Nie konto pod podanie, brak linku do GT, nie znam Cie i nawet nie kojarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283789 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jestem również na nie. Widzę cię na serwerze od dziś. A resztę powodów podali wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283791 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Oto link do Gt brakuje kilkunastu minut ktore szybko nadrobie: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Przepraszam Co do tego co pisales dokies to nie jest zastraszanie lecz raczej doswiadcenie i znajomosc niektorych graczy z innych serverow do ktorych moge podac link z czystymi ss;]. Co do zglasznia na u@ Amore zglaszam jak widze ze ktos jest odpalony przekonales sie o tym ostatnio gdy nie wiedzialem ze jestes adminem.A poza tym spamuje na u@ ale niektorzy brak reakcji, czesto tez zadnego admina nie ma. A co do kultury tylko dzisiaj dostalem kicka za nia gdyz wnerwilem sie na aimera a admin zamiast bana jemu dal mi kicka za kulture pozdro ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 1 Marca 2015 #283812 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jestem na Nie : -głowne powody są wyżej Nie pisał bym tego posta ( ponieważ w tym tygodniu wogólę nie było mnie na serwerze więc nie wiem kto Ty oraz jak często przebywasz,czy jesteś wulgarny itd ) gdyby nie to że napisałes że na serwerze nie ma żadnego admina ,nie wmówisz mi teraz że na serwerze jest mało adminów lub są nie aktywni , jest tylu adminów na serwerze że cały czas ktoś siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2015 #283920 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Nie komentuje tego co widzę... Na Nie Powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 2 Marca 2015 #280793 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Kolejna osoba która pisze,że często żadnego admina nie ma gdzie ostatnio zdarza się pare munit lub wgl. Że nie ma admina...Gdzie jest wzór podania?Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Marca 2015 #283922 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 jestem na nie, powody powyżej. Nie pisz postów pod swoim podaniem, jest opcja edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Marca 2015 #284170 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Niestety, ale admin musi świecić przykładem. Na niego też trzeba sobie zapracować, między innymi zgłaszając na u@, czy pomagając adminom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Marca 2015 #284171 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi