Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ODRZUCONE</span> Podanie Przepraszam

Gość Guest

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Na serverze od okolo   10 dni ale okolo  6-7 h dziennie   troche  rano   reszta wieczorem.

Znam regulamin nie tylko z tego servera;]

Wiecej niz  20 h przegrane  na serverze.

Posiadam mikrofon.

Doswiadczenie   w Cs okolo 6 lat

Znajomosc Amx  :6,7-10

Gralem na kilku innych  Codach wiec  gracze mnie znaja;] (a  ja  znam  ich  przewinienia;])

Kontakt Gg 8564025.

Gość Guest

Jestem na NIE :

- Brak wzoru podania.

- Brak linku do GT.

- Nie zglaszasz na u@.

- Lamiesz regulamin.

- Jestes nie kulturalny.

Pozdro.

Gość Guest

Jestem na NIE:

konto pod podanie

brak wzoru

brak linku do GT

jeszcze nawet 20 godzin nie masz wbity bo tam trochę brakuję a już podanie składasz

łamiesz regulamin

A tak apropo "(a  ja  znam  ich  przewinienia;])" to miało być zastraszenie kogoś? :DD

Gość Guest

Oto link do Gt   brakuje kilkunastu minut  ktore  szybko nadrobie:

http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Przepraszam

Co do tego co pisales dokies to nie jest zastraszanie  lecz  raczej doswiadcenie i znajomosc niektorych graczy z innych serverow  do ktorych moge podac link z czystymi ss;].

Co do zglasznia na u@ Amore  zglaszam jak widze    ze ktos jest odpalony  przekonales sie  o tym ostatnio gdy nie wiedzialem ze jestes adminem.A  poza tym spamuje   na u@   ale niektorzy brak reakcji, czesto tez   zadnego admina nie ma.

A co do kultury  tylko dzisiaj  dostalem kicka za nia  gdyz  wnerwilem sie na aimera a  admin zamiast bana jemu dal mi kicka za kulture  pozdro ;].

Jestem na Nie :

-głowne powody są wyżej 

Nie pisał bym tego posta ( ponieważ w tym tygodniu wogólę nie było mnie na serwerze więc nie wiem kto Ty oraz jak często przebywasz,czy jesteś wulgarny itd ) gdyby nie to że napisałes że na serwerze nie ma żadnego admina ,nie wmówisz mi teraz że na serwerze jest mało adminów lub są nie aktywni , jest tylu adminów na serwerze że cały czas ktoś siedzi.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...