Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_green">UB</span> Problem z banem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

http://multi-head.pl/topic/56389-ssy-gracz-bartek/

W linku powyżej prosiłem o Unbana. Musiałem co chwilę restartować modem, ponieważ na danym IP był już aktualny ban. Wreszcie otrzymałem takie IP: 37.248.255.192. Admin mnie poinformał, że te IP jest czyste i mogę już grać, zamknął temat, ale jak chciałem wejść do gry to dalej miałem bana. Zobaczyłem, że IP zmieniło się na 37.248.254.235. Czy możecie mi pomóc?

Gość Guest
Napisano

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Znowu Laguje 

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 

[AMXBans] Zbanowany Nick : Gracz_Bartek 

[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 264551094 ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.255.62 ' 

[AMXBans] =======================================

To było po otrzymaniu bana... ale niewiem czy o to chodzi.

Gość Guest
Napisano

Zbanowali mnie, kiedy byłem na IP : 37.248.255.62 . Admini radzili mi, aby restartował modem, abym otrzymał inne IP, ponieważ na tym był już aktualny ban. Otrzymałem IP : 37.248.255.192. Jeden z adminów powiedział, że IP jest czyste i mogę grać, ale potem zmieniło się na inne: 37.248.254.235. Chyba mnie nie odbanował, a wrzuciłem ss-y.

Gość Guest
Napisano

Na IP: 37.248.254.235 wyskakuję mi to, że jestem zbanowany. Jak w poprzednich odpowiedziach, admini radzili mi, abym zrestartował modem. Po drugim restarcie wyszło mi IP 37.248.255.192, Admin Xeonixx napisał, że IP jest czyste i mogę grać. Nie wiem z jakiego powodu IP zmieniło się na 37.248.254.235. Chyba Admin Xeonixx pisząc, że IP jest czyste i mogę grać, nie odbanował mnie, ale zamknął temat. Początkowe IP przy zbanowaniu miałem 37.248.255.62.

Gość Guest
Napisano

Z tego co widzę w bansie jest czysto więc raczej możesz normalnie na serwer wejść , sprawdź i daj znać czy już możesz grać.

EDIT:

Podaj swój SID sprawdzę czy na SID nie ma bana .

Gość Guest
Napisano

Niewiem z jakiego powodu dalej jestem zbanowany na tym serwerze. A tak lubiłem ten serwer DD2/BF4/COD. 

Na początku miałem inne IP, restartowałem modem, ale nie sądzę, że to wina zmiany IP.

Gość Guest
Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...