Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283524 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Cześć, mam do sprzedania konto Steam z myślę ładną kolekcją gier Sprzedaje ponieważ nie mam już czasu na gry oraz sprzedałem swój komputer i większość mi nawet nie pójdzie. Na koncie jest 6 poziom. Status VAC : w dobrym stanie . Login bez PL czy innych zbędnych znaków. Cena minimalna za konto - 150 zł *PayPal/Przelew/Paysafecard* Zamiana na inne konto wraz z CS:GO ze skinami lub same skiny. Link allegro : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5138006456 Można się dogadać, na prawde, dużo nie chce Ciekawe gry na koncie : - Skyrim Legendary Edytion - Counter-Strike Complete - Aug 2012 - Skiny w CS:GO ~ równowartość 5 euro / Silver Elite Master - Metro Last Light Redux zrobione na 100% (osiągnięcia) - Super Meat Boy także na 100% - GTA Complete Pack (ROW) - Sleeping Dogs Limited Edition - Wolfenstein: The New Order ROW Pre-Purchase - Amnesia Collection Lista wszystkich gier : Wszystkie gry zakupione z zaufanych źródeł. Kontakt : - Pw Forum - Numer tele (na pw) - GG : 46569293 (screen z wartością gier, cena przy sprzedaży wynosi 169$ = 626zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283531 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Kontakt podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Marca 2015 #283532 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi