Kreatywny Napisano 1 Marca 2015 #283494 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Wzór skargi: Data i godzina: 15:38 Dzisiaj Nick admina/gracza, który zawinił: Genialny Chomik Dowody: SSy z konsoli http://www65.zippyshare.com/v/dL9L7QSo/file.html Świadkowie: Nwm był Lesto Nwm czy widział Uzasadnienie: Admin Genialny Chomik nadużywa swojej władzy Przechodzi z TT do CT bugując SG . Czyli zostałem sam z TT na 3 CT. Tak więc ide po pake w TT stoje niedaleko SG i nagle zaczyna do mnie strzelać A jak zobaczyłem w konsole Genialny Chomik przeszedł do CT (Bugując swoje SG) i mnie zabiło Niechodzi o to że mnie zabiło Tylko że Admin nie powinien bugować SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283515 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zapraszam admina @karol m do wypowiedzi w temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283529 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Otóż przeszedłem do drugiego teamu ponieważ w zespole tt było więcej osob niż w ct. Gdybym wszedł na specta to jest bugowanie. Byłeś adminem i powinieneś to wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreatywny Napisano 1 Marca 2015 Autor #283573 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 No OK ja cię rozumiem Ale akurat wtedy musiałeś przejść jak ja stałem w zasięgu SG ? I Wtedy akurat ja zostałem samemu z TT na 3 chyba CT Więc twoje przejście nie było potrzebne ... . No ale OK Ale takich rzeczy nie powinno się robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Marca 2015 #283593 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Myślę, że sobie to wyjaśniliście i więcej nie będzie miała miejsca taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Marca 2015 #283594 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi