Cthulhu2 Napisano 1 Marca 2015 #283235 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]W zestawie brakuje płytki, chwytaka z przyssawką. W zamian posiada silniejsza antenę w zestawie, która łapie większy zasięg i stabilne przesyłanie pakietów.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Cena za allegro 165zł, moja cena 120zł. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Adapter nadaje się idealnie do Backtracka i Kali. Pentesting, łamanie haseł do WIFI itp.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Interesowanych jeśli chcą mogą nauczyć co nieco, za dopłatą. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Do uzgodnienia...[/align] [align=center] [/align] [align=center]Kontakt forum PW lub GG: 49439188[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Edit: Karta nie posiada opcji normalnej zmiany regionu zamieszkania od strony systemu. Jedną opcją (chyba) nie testowałem i nie grzebałem, jest wgranie nowego firmware.[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Marca 2015 #283315 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Marca 2015 #283316 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi