Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283182 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Data i godzina: 01.03 2015 okolo 00;40- 00:50 cos takiego Nick admina/gracza,który zawinił: Pino Dowody: demko z hltv mapa jail_psychics poczatek mapy Świadkowie: Nie znam za bardzo ludzi na serwie Uzasadnienie: Gracz ma admina.Była tka sytułacja gracz o nicku deLL podrzucil bron Pino ja sie zapytalem go co on robi zaraz po tym mnie zabil za nic. Na poprzedniej mapie gracz pino zostal zabity na Boksie po czym sie odrodzil i zabil kilku więzniów i jak on to mowil "Dla beki to było". Prosze o zrobienie cos z tym graczem bo nie wiem czy nadaje sie on na stanowisko admina czy ztrażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283188 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Musisz udowodnić jego winę wstawiając demko z dokładnym czasem od kiedy gracz jest na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283190 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Przypominam że na przedstawienie dowodów masz 24h . Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. EDIT: Czas na przedstawienie dowodów minął . Poproszę o warna dla autora tematu za brak dowodów oraz zamknięcie tematu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 2 Marca 2015 #283918 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi