Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283181 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Data i godzina: 01.03 2015 okolo 00;40- 00:50 cos takiego Nick admina/gracza,który zawinił: Pino Dowody: demko z hltv mapa jail_psychics poczatek mapy Świadkowie: Nie znam za bardzo ludzi na serwie Uzasadnienie: Gracz ma admina.Była tka sytułacja gracz o nicku deLL podrzucil bron Pino ja sie zapytalem go co on robi zaraz po tym mnie zabil za nic. Na poprzedniej mapie gracz pino zostal zabity na Boksie po czym sie odrodzil i zabil kilku więzniów i jak on to mowil "Dla beki to było". Prosze o zrobienie cos z tym graczem bo nie wiem czy nadaje sie on na stanowisko admina czy ztrażnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283185 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Double Temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2015 #283187 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi